Wil jij onderdeel worden van dit ambitieuze team?

5 jaren geleden


Text only:

Zes vacatures binnen één team.

Onze opdrachtgever in Amsterdam, is een jonge en ambitieuze startup, actief in de Travel-branche. Ben jij ambitieus, gedreven, avontuurlijk en wil jij deel uitmaken van dit team en samen de activiteiten opzetten en uitbouwen? Wellicht zit jouw nieuwe baan er wel bij!
• SEA Marketeer
• Senior SEO Marketeer
• UX Designer 
• Content & Social Media Marketeer
• Data & Webanalist
• Direct & Onsite Marketeer


SEA Marketeer
Als SEA Marketeer ben je verantwoordelijk voor het opzetten, beheren, monitoren en optimaliseren van toegewezen SEA campagnes, bewaken van het SEA budget, analyseren en rapporteren van de SEA campagnes en het verzorgen van rapportages m.b.t. bezoek, conversies en omzet via SEA. Meer weten? Kijk hier voor de volledige omschrijving.
Senior SEO Marketeer
Als Senior SEO Marketeer ben je verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van de SEO-strategie met ambitieuze doelen, implementeren van de ontwikkelde SEO-strategie, synergie creëren in samenwerking met SEA marketeers om totale search traffic te vergroten  en het verhogen van traffic middels SEO naar onze websites. Meer weten over deze functie? Lees hier verder!
UX Designer
Je bent in staat complexe materie om te zetten in begrijpelijke design requirements. Je hebt kennis van en ervaring met user flows, Usability en website interacties. En je stuurt, otwikkelt en optimaliseert proactief de end-to-end gebruikerservaring binnen alle paden die klanten bewandelen op online en mobiele platforms. Wil je meer weten? Lees hier de volledige omschrijving.
Content & Social Media Marketeer
Als Content & Social Media Marketeer ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de content kalender, het plannen en organiseren van de productie van content; op eigen initiatief of in opdracht van andere marketeers en het schrijven, creeeren en/of laten produceren van relevante content voor de verschillende klant- en doelgroepen. Daarnaast beheer je de Social Media kanalen. Bezoek onze website voor de volledige omschrijving.
Data & Webanalist
Als Data & Webanalist ben je verantwoordelijk voor het structureel analyseren van alle data op zowel campagne als productniveau. Het configureren / inrichten van Google Analytics, Sitecatalyst, tag management tools, A/B testing oplossingen, etc, en het analyseren van gegevens uit meerdere databronnen en vertalen naar concrete (marketing)inzichten. Bekijk de volledige functieomschrijving op onze website.
Direct & Onsite Marketeer
Als Direct & Onsite Marketeer ben je verantwoordelijk voor klantgericht optimaliseren door de ontwikkeling van lifecycle e-mail en onsite campagnes voor verschillende doelgroepen. Opzetten, beheren, monitoren en optimaliseren van alle direct marketing campagnes, zoals promotionele acties, online surveys en ad-hoc aankondigingen en het analyseren en rapporteren van de E-Mail campagnes en het onsite gedrag. Lees hier snel verder. 
Interesse?
Sta jij stevig in je schoenen, kun je niet wachten om bij dit bedrijf het verschil te maken en ben jij minstens 32 uur beschikbaar, mail dan je motivatie en CV naar mijke@tribalpeople.nl. Wil je meer weten over de vacatures, dan kun je bellen met Mijke op 06-13137531
Ben je momenteel niet beschikbaar of sluiten deze functies niet aan bij je profiel, maar ken je iemand binnen je netwerk die mogelijk interesse heeft? Dan horen wij dat graag.
Vriendelijke groet,
Tribal People
Indien je deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen klik dan hier en we zullen je zo snel mogelijk verwijderen

Tribalpeople.nl

Categorieën: Vacatures
Leeftijd: 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019