✈  heb jij al meegedaan? Win een reis voor twee personen | Bekijk webversie

Win jouw droomreis naar Zuid-Afrika voor twee personen

Hoi

Zuid-Afrika.nl geeft samen met Sawadee een droomreis voor twee personen weg. Doe mee met onze Droomreis Actie en wie weet sta jij binnenkort zelf op de Tafelberg!

Reis je liever naar Australië of Amerika? Dat kan ook. Meedoen is simpel: kies zelf je bestemming, vul je gegevens in en maak kans op de droomreis voor twee personen.

Win jij met jouw reisfoto twee tickets naar Nieuw-Zeeland?

We hebben nog een leuke win-actie voor je. Heb jij een mooie foto tijdens een verre reis gemaakt en wil je graag twee vliegtickets naar Nieuw-Zeeland winnen? Doe dan mee met onze Reisfoto van het Jaar wedstrijd! Stuur vandaag je foto in en maak kans op twee retourtickets naar Nieuw-Zeeland met Qatar Airways.

Deel je reiservaring en doe iets terug voor de aarde

Voor ons is de wereld ontdekken iets moois, voor de aarde wat minder. Deze worsteling met duurzaamheid zette ons aan het denken: is het niet eens tijd om iets terug te doen voor de aarde? Dit bracht ons bij Justdiggit, die locals in droge gebieden oude wateroogsttechnieken aanleert om het land te doen herleven.

Floortje Dessing, André Kuipers en Desmond Tutu gingen ons al voor. Zij zijn ambassadeurs van Justdiggit en zetten zich samen in voor een groenere wereld. Hier lees je meer over hoe ook wij samen met jou de aarde een beetje groener helpen maken.

Wil je dit soort e-mails niet meer ontvangen? Klik dan hier.