VDF Vaarvakanties
https://www.vdfvaarvakanties.nl/

VDF Vaarvakanties
"uw vertrouwde Nederlandse agent voor uw vaarvakantie in Europa"
Bij VDF Vaarvakanties geniet u in veel Europese landen van een onbezorgde vaarvakantie,
van Polen tot Schotland en van Nederland tot Portugal.

Alle bestemmingen

Varen over de Lot

Varen op de Lot

Bij een vaarvakantie over rivier de Lot, vaart u langs indrukkende rotspartijen en passeert u schilderachtige dorpjes. Als u over de prachtige bochtige rivier vaart kunt u otters tegenkomen in de oeverzones of steenarenden spotten die overvliegen. Deze regio is zeer geschikt voor een gezinsvakantie, de ouders kunnen genieten van een wijntje (de Lot is immers de streek van de Cahors) en de kinderen kunnen heerlijk zwemmen in het heldere water!

De Lot Vallei
Opening Kerkdriel

Opening vertrekhaven Kerkdriel!

Onlangs is de nieuwe vertrekhaven van Kerkdriel feestelijk geopend! Iedereen heeft kennis kunnen maken met de drie aanwezige boten. Voor iedereen die niet is geweest hebben wij een verslagje geschreven, hierin leest u ook nog een ander nieuwtje van onze partner…. kijk snel!

Lees hier alles over de opening

De boot voor goepen: Estivale Octo Fly

Estivale Octo Fly

Eén van de boten die in Kerkdriel te zien was, is de Estivale Octo Fly. Deze boot is de perfecte boot voor groepen. Op deze boot kunnen 10 mensen slapen, daarnaast is hij voorzien van alle luxe! Er zijn vier slaap- en badkamers en een volledig ingerichte keuken. Maar het boventerras is werkelijk indrukwekkend, naast een tweede stuurpositie kan iedereen hier gezellig bij elkaar zitten voor een maaltijd van bijvoorbeeld de aanwezige BBQ!

Estivale Octo Fly
Facebook
           

VDF Vaarvakanties
Veldweg 4
7475 NS Markelo
Tel: 0547-36 70 40
www.vdfvaarvakanties.nl
info@vdfvaarvakanties.nl

Web versie | Afmelden voor deze nieuwsbrief