nieuwsbrief-header-ecogoodies
Beste Do,

Saint Basics ken je vast wel van hun fijne duurzame ondergoed voor dames en heren. Maar ze hebben nu hun collectie uitgebreid een nieuwe lijn Active Wear voor dames gemaakt van 100% gerecyclede materialen. Dit vinden wij super, want zoveel aanbod in duurzame sportkleding is er niet!

De collectie bestaat uit een short top, een short en een capri legging en is verkrijgbaar in 3 mooie, natuurlijke kleuren. Alle Active Wear items zijn voorzien van een antibacteriële wassing, waardoor je geen last zult hebben van nare geurtjes in je kleding!

De tops, shorts en leggings hebben een goede pasvorm, comfortabele stiksels, zachte maar sterke band voor voldoende ondersteuning en geen schurende labels. Ze zijn aan één stuk gebreid, zodat er geen naden zijn. Ook is de kleding nergens doorschijnend.

Deze maand maak je kans op een uitgebreid Active Wear pakket van Saint Basics.

Je krijgt niet alleen een top en een legging, maar daarbij krijg je ook nog een leuk tasje, een paar Active Wear sokken én een bidon!
Adem in, adem uit en voel je één met de natuur in deze mooie nieuwe kleuren. Alle producten zijn behandeld met een revolutionaire wassing die je beschermt tegen bacteriën, virussen en schimmels. Het voorkomt ook nare geurtjes. Laat je kleren je helpen fris en gezond te blijven in de sportschool!

BLOG | Met deze tips zorg jij voor meer duurzame kleding in je kledingkast

Met deze tips zorg jij voor meer duurzame kleding in je kledingkast
Duurzaamheid is tegenwoordig niet meer weg te denken. Ook niet als het gaat om kleding. Duurzame kleding heeft vele voordelen en we snappen het maar al te goed, want we willen toch allemaal ons steentje bijdragen aan een beter milieu? Maar hoe zit het met jouw kledingkast? Kun je wel een paar tips gebruiken, lees dan zeker dit artikel en …

Meer lezen

BLOG | Drie groene nieuwtjes waar ik blij van deze maand (maart)

Drie groene nieuwtjes waar ik blij van deze maand (maart)
Hoewel er veel nieuws is om moedeloos van te worden, is er soms ook goed nieuws. Van deze drie dingen werd ik blij in februari. 1. Van beton naar plant Een van de grootste problemen in Nederland op het moment is het woningtekort. Er moet gebouwd worden (en als je het mij vraagt moeten leegstaande panden geschikt gemaakt worden voor …

Meer lezen

SHOP | SNURK - beddengoed van biologisch katoen voor volwassenen en kinderen

Ken je het gevoel dat je gewoon zin hebt om vroeg naar bed te gaan, omdat je prachtig en heerlijk beddengoed hebt waar je maar al te graag mee in slaap wilt vallen? Een goede nachtrust zorgt immers voor energie.

Meer lezen

BLOG | De makkelijkste manier om verandering teweeg te brengen: kleur een vakje rood

De makkelijkste manier om verandering teweeg te brengen: kleur een vakje rood
Één van de lessen die ik geleerd heb van het lezen van De Klimaatalmanak is dat mensen vaak de impact van sommige handelingen overschatten en die van anderen enorm onderschatten. Zo denken veel mensen (ik ben één van die mensen) dat het scheiden van afval een positieve bijdrage levert aan het milieu. En dat klopt op zich wel, maar het …

Meer lezen

BLOG | Eet (vegan) met de seizoenen mee

Eet (vegan) met de seizoenen mee
Als je in je leven (of in het nieuwe jaar) slechts één ding wil doen voor een beter leefbare planeet, maak dan de overstap naar een plantaardig eetpatroon. Je slaat daarmee zóveel vliegen in één klap dat er bijna geen ruimte genoeg is in dit stukje om ze op te noemen. Plantaardig eten is beter voor je gezondheid, je maakt …

Meer lezen

SHOP | Kiddeaus - duurzaam, eerlijk en veilig speelgoed

Kiddeaus is een leuke webshop dat duurzaam, eerlijk en veilig speedgoed aanbiedt. Zo kan je zelf een bijdrage leveren aan een betere wereld. Kinderen kunnen zich met speelgoed van Kiddeaus ontwikkelen, zonder dat dit ten kosten gaat van milieu of de planeet.

Meer lezen
facebook instagram twitter pinterest 
Groener leven begint bij EcoGoodies!