Heb je problemen met het lezen van deze email? Klik hier
EXTO
Beste Kunstliefhebber,

Heb je onze kunstkaarten al gezien? Dit zijn er inmiddels ruim 25.000, van kunstenaars uit verschillende disciplines en veel verschillende onderwerpen. Laat iemand weten dat je aan hem/haar denkt en stuur een originele kunstkaart.

Jan van der Ster Theo Leering Hans Parlevliet Cecile Bank

Maak nu kans op een kunstkaart met kortingscode voor onze webshop. Kies een kaart uit onze collectie en mail titel, naam van de kunstenaar en je adresgegevens naar info@exto.nl en wie weet ontvang je binnenkort een van onze kunstkaarten in je brievenbus. Deze actie loopt de hele maand november.
Bestel nu de Kunstagenda 2017! Columns en kunstenaars
Kunstagenda 2017 Vanaf nu is de Kunstagenda 2017 weer verkrijgbaar met daarin dit keer 52 zelfportretten van de deelnemende kunstenaars. Dit kunstzinnige gebruiksvoorwerp wordt in beperkte oplage uitgebracht en is alleen online en in een paar boekwinkels verkrijgbaar.
Leuk als cadeau voor de feestdagen! Bestel de Kunstagenda nu voor slechts € 22,35 incl. verzendkosten. Hieronder vind je vast een voorproefje van deze prachtige bureauagenda.

Kunstagenda 2017


Wil je een Kunstagenda 2017 winnen? Stuur voor 13 november een mail naar prijsvraag@exto.nl o.v.v. Kunstagenda 2017 en vertel waarom jij deze agenda zou willen winnen.

Columns
De onbekende heimwee. Agnes Frijlink
De onbekende heimwee


Weg naar de Melkweg. Agnes Frijlink
Weg naar de Melkweg


Kunstenaars aan het werk
Bianca van Baast
Bianca van Baast


Jan Min - Fishing in rough sea
Jan Min


Exto op Youtube
Kunstkaarten
Eric Kerkvliet Eric Kerkvliet
Bosboeket
Christel Weyts Christel Weyts
Kettingcarrousel
Leo Wijnhoven Leo Wijnhoven
Herinnering van het oog
Verstuur direct als kunstkaart
Jan Teunissen Jan Teunissen
Egeltje
Loes Knoben Loes Knoben
Autumn
Jo van Gemerde Jo van Gemerde
Bubble of joy
Exposities
Dwarse stilte
Bulderen, dreunen, toeteren, ... Onze oren zijn in stilte ware consumenten geworden. Op elk moment ondergaan ze dapper de klanken van ons hedendaags universum. Is het einde van het tijdperk van de stilte voorbij of mogen we best weer even stil staan? 46 hedendaagse kunstenaars lieten zich inspireren door deze vragen. Tijdens de expositie 'Dwarse Stilte’ geven ze antwoord in hun eigen beeldtaal. Van 1 tot 20 november is op deze expositie werk te zien van o.a. Marcel Witte en Christine Morren.
Dwarse Stilte
Art Super 2016 Art Super 2016
Groepsexpositie van 53 kunstenaars in de Witte Kerk in Hemrik. Er is o.a. werk te zien van Kalpa Maclachlan, Walter Stoelwinder, Elske van der Sluis, Corina Blom, Madelief Buisman en Tanja van Abbema. De expositie duurt van 22 oktober tot 11 december 2016.

U hebt dit bericht ontvangen, omdat dit emailadres newsletter@newslettercollector.com is opgegeven bij exto. Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich hier uitschrijven.
Tweet dit! Vind ik leuk

<