Win een gesigneerde bundel van Herman Finkers - 6 maart te gast in College Tour!

4 jaren geleden
  • Html
  • Tekst

Nieuws van Uitgeverij Thomas Rap maart 2015Zojuist verschenen: Alles van elkaar

Drie jeugdvrienden reizen af naar Thailand. Om daar dertig jaar vriendschap te vieren, en om hun jeugdheld te zien optreden. Maar als blijkt dat op de vooravond van vertrek een nieuwsgierige geliefde zich toegang heeft verschaft tot mails die niet voor haar ogen zijn bedoeld, gaat er een doos van Pandora open. Twee van de drie vrienden blijken te zijn verwikkeld in een wedloop waarin ze systematisch de grenzen van hun vriendschap verleggen. En overschrijden. In de tropische hitte en ver weg van huis komen jaren kameraadschap tot een kolkend hoogtepunt. Met Alles van elkaar schreef Leon Verdonschot een rauwe roman over vriendschap, seks en loyaliteit.

Bestel hier de spraakmakende roman.

Prijsvraag: win een gesigneerde bundel van Herman Finkers!

De wijsheden van Herman Finkers worden evenveel geciteerd in het café als op filosofencongressen. Finkers op papier is plezier waar je lach- en denkrimpels van krijgt. In deze bundel zijn de overzichtswerken De cursus ‘omgaan met teleurstellingen’ gaat wederom niet door en Poëzie, zo moeilijk nie samengebracht. We geven vijf gesigneerde exemplaren weg.

Klik hier voor de prijsvraag.
Op 6 maart is Herman Finkers te gast bij College Tour.

Zojuist verschenen: Heb je blij? - Gitta Veraart

‘Juul is anders,’ merkt zijn moeder Gitta Veraart al snel na zijn geboorte op. Als hij drie jaar oud is, blijkt de intuïtie van zijn moeder te kloppen: Julian blijkt autisme te hebben, en ook nog eens een angststoornis. Voor Gitta en haar gezin verandert er veel; niet alleen maakt de jonge moeder zich zorgen en worstelt zij met allerlei vragen, evengoed ervaart zij het leven met haar zoon als een boeiend leerproces. Steeds vaker ziet Gitta dat autisme niet alleen een beperking is, maar ook een gave. Op liefdevolle en positieve wijze vertelt ze over haar leven met Julian. ‘Heb je blij? gaat niet over autisme, Heb je blij? gaat over liefde.’ – Erik Jan Harmens, auteur van Hallo muur

Gitta Veraart in Schepper & Co.

Aanraders

Bestel Ebook

Bestel Paperback

Bestel Paperback

Bestel Ebook

Bestel Ebook

Bestel Paperback

Bestel Paperback

Bestel Ebook
HomeAuteursZojuist verschenenVerwachtNieuwsPrijsvragen & TipsOver onsContactEnglish

Bezoek ons ook op:

© Thomas Rap 2015

Thomas Rap brengt u hierbij op de hoogte van haar meest recente publicaties. Onze berichten verwijzen naar uitgebreide informatie op www.thomasrap.nl. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld of omdat u een bestelling in de webshop heeft geplaatst. Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf u via deze link uit.

Thomas Rap is onderdeel van Uitgeverij De Bezige Bij.

Deel deze nieuwsbrief op

Gerelateerde nieuwsbrieven

Debezigebij.nl

Categorieën: Boeken Schrijvers
Leeftijd: 7 t/m 13 jaar 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

© 2019