Beste John,

De natuur is al volop in beweging. Met het prachtige weer is het buiten een drukte van belang. De vogels fluiten, ik zag de eerste vlinders al fladderen en ook de krokussen -wat mij betreft de herauten van de lente- draaien fier hun kopjes naar de zon. En...deze bedrijvigheid zie je ook bij René Greve SEO Internetmarketing terug! 


In deze nieuwsbrief vertel ik je er graag meer over.

Groei op een nieuwe locatie

Rene-internet-marketing

Nieuwe grond onder mijn voeten

In januari verhuisde ik van de Geertruidentuin naar de oude Senzora-fabriek aan de Sluisstraat 25 in Deventer. De fabrikant van de alom bekende 'hartjessnoepjes' verhuisde naar een nieuwbouwlocatie waardoor ik het pand kon betrekken. Niet alleen de geschiedenis van het pand en het vrije uitzicht over de IJssel en de Wilhelminabrug spraken mij aan; ook de mogelijkheid om hier mijn bedrijf te laten groeien kon ik niet aan me voorbij laten gaan. 

 

Nieuwe loten aan de stam

Eind januari was mijn nieuwe stekje klaar voor verdere groei. Ik mocht niet alleen een aantal nieuwe klanten verwelkomen, maar ook mijn eerste personeel.

Nieuwe klanten 
Sinds het versturen van de laatste nieuwsbrief mocht ik mijn klantenkring onder andere uitbreiden met een hostingpartij, een vertaalbureau en een aanbieder vakantiehuisjes in Spanje. Ik kwam handen tekort! 

Eerste personeel 
Jesse is 'mijn' stagiair en zal tot juli 2019 deel uitmaken van mijn team. In deze tijd leert hij op een praktische manier meer over internetmarketing. Na deze stageperiode studeert hij hopelijk met vlag en wimpel af bij de opleiding marketing en communicatie aan het ROC Aventus in Apeldoorn.

Daarnaast heb ik een tekstschrijver aan het team toegevoegd. Melanie zorgt nu voor frisse, SEO-geoptimaliseerde teksten. Dit geeft mij de mogelijkheid méér te focussen op waar ik het best in ben: mijn klanten helpen om nog beter gevonden te worden in Google! 

Nu de inwerkperiode voorbij lijkt te zijn, merk ik dat ik weer ruimte in mijn agenda krijg voor leuke, lieve nieuwe klanten. Kan ik jou misschien helpen? 
 
Hulp nodig met SEO?

Contentmarketing in beweging

Stilstand is achteruitgang, wordt er wel eens gezegd. Wanneer het over internetmarketing of contentmarketing gaat is dat zéker het geval. Met miljoenen websites en blogs en enorme hoeveelheden nieuwe content per dag, werken de oude strategieën gewoon niet meer. 

Neil Patel vertelt je wat in 2019 nog wel werkt. Pik er de ideeën uit die bij jouw doelgroep aanslaan en doe er je voordeel mee!  

Win een SEO-scan!

Krijg jij inmiddels ook zin om jouw website verder te optimaliseren? Een SEO-scan is de ideale tool om met een frisse blik naar je website en jouw huidige resultaten te kijken. Normaal kost deze scan 150 euro, maar onder de lezers van deze nieuwsbrief verloot ik er één gratis! 

Daar hoef je niet heel veel voor te doen hoor! Vul even dit contactformulier in en vertel me bij 'Wat zijn jouw wensen' waarom uitgerekend jouw website een gratis SEO-scan verdient. De meest originele inzending wint, dus maak er wat moois van!

Veel plezier met bovenstaande artikelen en tot de volgende keer.

Hartelijke groet,
René Greve










Deventer
 
Copyright © 2019 Rene Greve Internet Marketing, All rights reserved.
Je hebt je zojuist ingeschreven voor mijn nieuwsbrief over Internet Marketing in het algemeen en SEO in het bijzonder. met vriendelijke groeten,

Our mailing address is:
Rene Greve Internet Marketing
H.J.P. Fesevurstraat 7a
Deventer, Overijssel 7415 CK
Netherlands

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp