14 december 2018
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Branded Content Event
image
Mercurs 2018: Quest beste magazine, oeuvreprijs Flow
Quest is bij de Mercur-uitreiking van 2018 gekroond tot Magazinemerk van het Jaar. Jossine Modderman (LINDA.nl) wer uitgeroepen tot beste hoofdredacteur. Flow Magazine verloor in beide categorieën, maar de Sanoma-titel stond wel op het podium als winnaar van oeuvreprijs Mercur d’Or.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Willem Sijthoff over Capital C: ‘Onze scoop is gaandeweg drastisch veranderd’
Capital C, de nieuwe creatieve hotspot van Amsterdam, opent per 1 februari 2019 de eerste verdieping. Waarom duurde het zo lang? En waarin onderscheidt het gebouw zich ten opzichte van de vele andere ontmoetingsplekken in de stad? Eigenaar Willem Sijthoff en directeur Lars van Velzen lichten toe.
lees verder
twitter facebook linkedin
Grijp deze kans om je kennis bij te werken met deze sterke whitepapers
[advertorial] Of je nu verantwoordelijk bent voor de logistieke supply chain voor een webshop, of je wil als marketeer extra omzet genereren met e-mailmarketing. Je wil de klantenservice verder stroomlijnen of een persoonlijke klantervaring leveren. Allemaal redenen om een van deze ijzersterke whitepapers te downloaden. En we hebben meer voor je. Dus neem snel een kijkje in onze selectie. Gratis en voor niks. Gewoon omdat het kan.
image
Kies MarketingTribune’s cover van 2018
Het laatste nummer van 2018 is naar de drukker en de laatste cover gemaakt. 21 covers, waarvan de meeste van steeds andere ontwerpers van bekende bureaus. Vaak geïnspireerd op het thema, soms de vrije hand. Wij zijn benieuwd naar uw favoriet! Stemt u mee?
lees verder
twitter facebook linkedin
image
[interview Marketeer 132] Olaf van Gerwen - oprichter en creative Chuck Studios
Deze week in onze successerie [Marketeer] een interview met Olaf van Gerwen, oprichter van Chuck Studios, gespecialiseerd in foodfotografie, foodfilm en... inderdaad ook voor 'foodporn' moet je hier zijn: eten op z'n mooist verbeeld. 'In deze tak van sport kan niemand zo snel leveren als wij.'
lees verder
twitter facebook linkedin
Data zonder context en de juiste interpretatie is waardeloos
[advertorial] Veel bedrijven beweren data gedreven te zijn, maar uiteindelijk op basis van veel te weinig data beslissingen maken. Daarnaast houden ze geen rekening met statische significantie en correlaties. Data zonder context en de juiste interpretatie is waardeloos. Laat je tijdens het Data Driven Commerce Event inspireren door diverse keynotes over dit onderwerp op 14 februari! Ben jij erbij?
image
[BCE19] Paul Smit: 'Ik combineer humor met neurowetenschap'
Het Branded Content Event staat weer voor de deur. Op donderdag 31 januari krijgen marketeers in DeFabrique de laatste trends in contentmarketing voorgeschoteld. We blikken vast vooruit met een van de sprekers, filosoof en cabaretier Paul Smit.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Sanne Groot Koerkamp over Mercur-winnaar Quest: 'Print is springlevend'
Quest is uitgeroepen tot Magazinemerk van het Jaar bij de Mercur-uitreiking 2018. Het tijdschrift werd een jaar geleden door Hearst overgenomen van G+J Media. Hoofdredacteur Sanne Groot Koerkamp: 'Prachtblad én winstgevend!'
lees verder
twitter facebook linkedin
Renault ZOE. 4% bijtelling en tot 300 km nieuwe ervaringen
[advertorial] Het autorijden van morgen lijkt steeds meer op het autorijden van vandaag. Zo rijd je in de Renault ZOE makkelijk tot wel 300 kilometer. En als je moet laden, kun je kiezen uit meer dan 7500 publieke laadpunten. Waar de ZOE je trouwens moeiteloos naartoe navigeert. En voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Want je least al een ZOE met 4% bijtelling. Wat worden jouw nieuwe ervaringen?
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.