Bekijk de nieuwsbrief online

Winnaars Nationale Haringtest 2019

Gisteravond maakten de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten en de Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel op de Visbeurs in Spakenburg de twaalf provinciewinnaars bekend van de Nationale Haringtest 2019. Daarnaast publiceerden beide belangenorganisaties de resultaten van het Nationaal Haringonderzoek 2019.
 
Nationale Haringtest
De twaalf winnaars van de Nationale Haringtest 2019 zijn bekend. In een bomvolle zaal in Spakenburg ontvingen de provinciewinnaars hun award. Na een eerste online verkiezingsronde waren er nog 50 visdetaillisten in de running voor de prestigieuze titel “Lekkerste haring van de provincie”. Onafhankelijk onderzoeksbureau Mobiel Centre bezocht de finalisten op locatie en nam 40 smaaktesten af bij klanten en toevallige passanten.
 
Nationaal Haringonderzoek
Gemiddeld scoorden de finalisten een prachtige 9,1 als rapportcijfer. Hierdoor bleek eens temeer dat de Nederlandse consument het ambacht van de visspecialist hoog waardeert. Naast een smaakoordeel verzamelde Mobiel Centre onder de 2000 respondenten ook interessante data over o.a. de frequentie waarmee consumenten haring eten en over hun favoriete consumptiewijze.

Bekijk de winnaars van de Nationale Haringtest 2019
1200
De twaalf provinciewinnaars van de Nationale Haringtest 2019 ontvingen tijdens de Visbeurs in Spakenburg hun awards uit handen van Agnes Leewis (directeur Nederlands Visbureau), Hidde van Kersen (directeur MSC), Henk Achterhuis (voorzitter CVAH) en Karel van den Heuvel (voorzitter VNV).
Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht? Neem dan contact op met Karel van den Heuvel, projectleider van de Nationale Haringcampagne, via telefoonnummer 06-50932172 of info@vankarel.nl.
Copyright © 2019 Vereniging van Nederlandse Visspecialisten, Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze e-mail, omdat u lid bent van VNV of u heeft zich ingeschreven voor deze nieuwsbrief.

Vereniging van Nederlandse Visspecialisten

Voeg ons e-mailadres toe aan uw adresboek.

Wilt u de manier van ontvangen van onze mails aanpassen?
Stel hier uw voorkeuren in of schrijf u uit voor ons nieuwsbrief.

Email Marketing Powered by Mailchimp