Zesdaagse Rotterdam
Zesdaagse Rotterdam nieuwsbrief
Havik-Stroetinga naar Wooning Zesdaagse van Rotterdam

Afgelopen week wonnen Yoeri Havik en Wim Stroetinga de Zesdaagse van Londen. Het Nederlandse duo is dit baanseizoen bezig met een ware succesreeks en hoopt van 3 t/m 8 januari 2019 in Ahoy de kers op de taart te zetten met een gedroomde zege in de Wooning Zesdaagse van Rotterdam. Voor Havik en Stroetinga is de Zesdaagse een hoogtepunt in het baanseizoen. 

Lees verder
Pools koppel aan de start
Programma bekend

Ook Poolse krachtpatsers aan het deelnemersveld toegevoegd: een topteam met Europees kampioen puntenkoers Pszczolarski die met Staniszewski onlangs nog tweede werd in de wereldcupwedstrijd.

 

Het wedstrijdprogramma is nu bekend: van de races van de elite mannen, de beloften in de Hart van Holland Talents Cup en de derny-wedstrijden tot de GPN/Provato Sprint Cup.

 

Lees verder
Bekijk programma
Nieuw wedstrijdonderdeel
Win een wielerboek + tickets
De tempo race is een nieuwe toevoeging aan het programma dit jaar. Dit is al een aantal jaar een vast onderdeel van het omnium en een spannende rit, waar kracht en tactiek hand in hand gaan.
 

Voor fans van de wielersport heeft Kees de Jong een boek over de liefde voor de fiets geschreven. Doe mee met de actie op onze Facebookpagina en maak kans op dit boek én tickets voor de Wooning Zesdaagse. 

Lees verder
Ga naar Facebook
Direct kaarten bestellen bij Ticketmaster.nl
Zesdaagse Rotterdam Wooning Rotterdam Ahoy
Zesdaagse RotterdamZesdaagse RotterdamZesdaagse RotterdamZesdaagse RotterdamZesdaagse Rotterdam
copyright Rotterdam Ahoy - www.ahoy.nl
Browser versie | Afmelden
Newsletter2018-11-02 17:24:01