26 oktober 2018
Online versie
Twinkle
image
image
Winst Amazon opnieuw vertienvoudigd
[Nieuws] Amazon sloot het derde kwartaal af met een winst van 2,9 miljard dollar. Dat is veel meer dan de 256 miljoen dollar winst die het een jaar geleden in hetzelfde kwartaal boekte.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
455 miljoen naar Europese webshops in tweede kwartaal
[Nieuws] Nederlandse consumenten kochten tijdens het tweede kwartaal van 2018 in het buitenland via internet 18 procent meer dan in dezelfde periode vorig jaar.
twitter facebook linkedin
lees verder
Wat zijn de voordelen van incompany leertrajecten?
[Advertorial] Markten veranderen snel en organisaties worden complexer. Hoe bereik je dat medewerkers proactief meebewegen? Door werken en leren optimaal te verbinden! In een incompany traject lossen mensen samen een case op waarbij ze ideeën activeren en experimenteren met nieuw gedrag. Bij de Baak zorgen we voor blijvende verandering in je organisatie én dat je mensen professioneel en persoonlijk groeien.
image
image
Pakketbezorgers: zijn we nog in gesprek?
[Visie] Er zijn veel investeringen in innovatie nodig om de pakketbezorging duurzaam winstgevend te maken, betoogt Walther Ploos van Amstel.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Beter Bed snijdt in kosten en investeert in online
[Nieuws] Beter Bed gaat het komende jaar flink snijden in de kosten. Voor 2020 moet 25 miljoen euro zijn bezuinigd. De holding is van plan om meer te investeren in de online divisie.
twitter facebook linkedin
lees verder
Verbeter uw datakwaliteit met deze 6 tips!
[Advertorial] In deze whitepaper krijgt u 6 tips die u helpen de datakwaliteit binnen uw organisatie te verbeteren. Naast het leveren van uw normale diensten of producten, is datamanagement de sleutel tot een succesvolle organisatie.
image
image
Raad van State: 'Tilburgse showroom Fietsenwinkel.nl geen internetbedrijf'
[Nieuws] De Raad van State maakt geen uitzondering voor Fietsenwinkel.nl als exploitant van de 'te kleine' Tilburgse vestiging: een omgevingsvergunning komt er niet.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
CoolCat werkt samen met MyToys
[Nieuws] Kledingwinkelketen CoolCat gaat samenwerken met Otto-dochter MyToys, één van de grootste webwinkels voor kinderen in Duitsland.
twitter facebook linkedin
lees verder
Succesvol loyalty programma bij Hudson's Bay
[Advertorial] Vorige zomer opende Hudson's Bay haar eerste winkel aan het Amsterdamse Rokin. Hudson's Bay Nederland koos daarbij Comarch als partner voor het ontwikkelen van een nieuw loyalty programma voor hun klanten. Wilt u meer weten over deze innovatieve oplossing die meerdere technologieën combineert voor een ware next generation omni-channel customer experience?
image
image
Eigen luxe beddengoedlijn voor Dekbed-Discounter.nl
[Nieuws] Webwinkel in beddengoed Dekbed-Discounter heeft een nieuwe, zelf ontwikkelde, productielijn toegevoegd aan zijn bestaande assortiment.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Relevant met behulp van machine learning
[Tips] Wat zijn de mogelijkheden van machine learning voor e-mailmarketingcampagnes, op welke manier kun je ermee starten en hoe ga je het toepassen?
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.
<