Wint u 200 euro shoptegoed met uw review?

3 jaren geleden


Text only:

Nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk de online versie
Kijk ook eens op:
› Contact
› Klantenservice
Volg ons:
Laagste prijs garantie
100% tevredenheidsgarantie
Uitgebreide bezorgservice
Aanbiedingen
Fotoservice
Workshops
Onze winkels

Beste meneer/mevrouw ,
Iedere dag zijn wij bij Klein hard aan het werk om ervoor te zorgen dat u op een zo zorgeloos mogelijke manier kunt genieten van al uw aankopen bij ons, online of in één van onze vele winkels. Een topservice en blije klanten, daar doen wij het voor! Om onze service te kunnen perfectioneren horen wij graag uw waardevolle feedback.
Deze feedback kunt u laten horen door een review te plaatsen bij KiyOh. Laat ons en anderen weten wat u van ons vindt en deel uw ervaringen! Hier kunnen wij alleen maar meer van leren!
Maar het mes snijdt natuurlijk aan twee kanten. Schrijft u een review op klantbeoordelingensite KiyOh, dan maakt u ook meteen kans op een schitterende prijs van maar liefst €200,- shoptegoed! Wie wil dat nu niet? Deze prachtige prijs verloten wij onder de goedgekeurde reviews die zijn geschreven tussen dinsdag 20 oktober en zondag 15 november 2015. 
Alvast bedankt voor uw deelname!
Met vriendelijke groet,
Het Klein team


* Dit is een eenmalige mail na uw aankoop en u ontvangt in dit geval, wanneer u dit niet heeft aangegeven geen commerciele informatie van ons. U hoeft zich dan ook niet uit te schrijven.
Algemene voorwaarden | Privacy statement
Copyright © 2014 KLEIN

Steenweg.nl

Categorieën: Elektronica
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019