Bescherm uw ogen met een kwaliteitszonnebril. Is deze e-mail niet goed zichtbaar? | Bekijk dan de online versie

Bekijk de online versie



Zonnebril winnen?

Welke vorm zonnebril past het beste bij uw gezicht? Stem heel gemakkelijk door op uw favoriete montuur te klikken en maak direct kans op een gratis zonnebril op sterkte!


                                                       


Klik op uw favoriete vorm en speel mee




Aviator

Wayfarer

Rond


We verloten een waardebon t.w.v. €250. Hiermee kunt u de zonnebril die perfect bij u past uitkiezen in een van onze winkels. Bekijk de actievoorwaarden.




UV-straling

Een zonnebril is onmisbaar in de zomer. Daarnaast is het ook belangrijk voor de bescherming van uw ogen tegen uv-straling. Alle zonnebrillen in onze collectie zijn standaard voorzien van een filter die uw ogen beschermen tegen de felle en schadelijke zon. Wat is uv-straling en waarom is bescherming voor uw ogen zo belangrijk?



2e (zonne)bril totaal gratis

De gratis zonnebril niet gewonnen? Niet getreurd, want bij Specsavers krijgt u bij ieder montuur vanaf €79 de tweede bril gratis. Heeft u al eens gedacht aan een zonnebril, een bril voor in de auto of gewoon een extra bril voor de afwisseling?



3 trendy zonnebrillen

Uit onze collectie


Tommy Hilfiger SUN 27

vanaf €169

Bekijk montuur


Converse SUN 09

vanaf €139

Bekijk montuur


Specsavers SUN SARK

vanaf €79

Bekijk montuur


Klantvriendelijkste bedrijf van Nederland

Bij Specsavers zetten we graag een stapje extra voor onze klanten. Uw zicht en de gezondheid van uw ogen zijn belangrijk en we doen er alles aan om dat te waarborgen. Gelukkig ziet u dat ook, dankzij uw eerlijke mening scoren we een 8,9 op Trustpilot en zijn we genomineerd voor het meest klantvriendelijke bedrijf van Nederland. Hartelijk dank!



Wat vindt u van deze e-mail?







Uw gegevens    De heer John Do   -   Uw winkel: onbekend   -   Gegevens wijzigen of uitschrijven