WINTER VIBES
ONTDEKKINGSREIS
Behalve dat je een toffe reis maakt naar een door jou gekozen vakantieland in goed gezelschap is een singlevakantie ook een ontdekkingsreis in jezelf. Zweverig? Nee hoor, kijk maar!
FEESTDAGEN

De decembermaand is in aantocht! Mocht je nog geen plannen hebben voor oud & nieuw dan hebben wij nog wel een paar aantrekkelijke suggesties voor je! Want thuisblijven kan altijd nog ðŸ˜‰ Lastminute erop uit? Kijk snel bij de wintersport special of de kerst special!

VLIEG VOORDEEL

Droom je van een verre reis naar een warm zonnig oord deze winter maar zat het er financieel nog net niet helemaal in? KLM heeft een tijdelijke ticketsale gelanceerd, waarbij je tot en met 15 december vliegtickets boekt met een flinke korting. Leuk als kerstcadeau voor jezelf! Liever weg met singles? Check danb de lastminute reizen.

DATEN OF REIZEN

Wie als doel heeft een nieuwe partner aan de haak te slaan kan zich beter inschrijven op een datingsite dan zich aanmelden voor een singlereis.  Hoewel de kans natuurlijk altijd aanwezig is iemand te ontmoeten waarmee het wel heel goed klikt, is dit niet de insteek van een singlevakantie.

ZELFVERTROUWEN
Wanneer je relatie op de klippen loopt krijgt je zelfvertrouwen het vaak behoorlijk te verduren. Wist je dat op vakantie gaan met andere singles je zelfvertrouwen weer een boost geeft? Hoe dat in elkaar steekt, vertellen we je graag in het volgende stukje. Heb je net een leuke reis geboekt, gaat je relatie uit. Annuleren, kan dat dan?
REISWIJZER

Het valt niet altijd mee om het juiste moment te pakken en te plannen voor je volgende vakantie. En dan moet je ook nog eens nadenken over de bestemming! Gelukkig hebben we de handige reiswijzer die je helpt de juiste reisaanbieder te vinden. Daarnaast kun je eenvoudig reisinspiratie opdoen door het aanbod op de reisagenda te bekijken! Komt vast goed ;-)