FietsActief - nieuwsbrief week 50 - 2017
FietsActief

Winterse routes: trap je warm

In dit nummer van FietsActief ontdek je de sprookjeswereld van het Vechtdal met de knooppuntenroute Dalfsen – Gramsbergen. Terwijl je de Overijsselse Vecht kruist, kom je langs bossen, kastelen en boerderijen. Precies het landschap dat wij als fietsers zo fijn vinden. Over mooie natuur gesproken: neem de tijd om te genieten van de weidse uitzichten met de lezersroute over de Schelde in het Belgisch Klein-Brabant. Liever de grens over? FietsActief rijdt in acht dagen van Porto naar Lissabon. Je fietst langs fraaie, brede rivieren als de Douro en de Taag, en bezoekt vissersdorpen en onvergetelijke stadjes.

FietsActief

Tip voor 2018

Fietsen langs het water in Duitsland

Vlak fietsen in Duitsland? Volg het water! Met de 'Fluss-Radwege' ontdek je vier Duitse cultuurlandschappen vanaf je zadel. Zo zijn ook heuvelachtige gebieden als Sauerland prima te doen. Fabelhaft fietsen!

FietsActief

Route Elburg

Opwarmen op de Veluwe

De een wordt blij van de natuur, de ander van Hanzesteden als Elburg en Hattem. We geven je in onze streekgids vijf redenen om niet alleen in de zomer, maar ook in de winter naar de Veluwe te gaan. Met onze extra opwarmadresjes wordt de Veluwe ook in de winter een fijne fietsbestemming!

FietsActief

Hollandser dan de Keukenhof

Fietsen door Waterland

Het recept is simpel. Een fijne fiets, een dag met niet te veel wind en een beetje oog voor de natuur. Meer heb je niet nodig voor een topdag in het Waterland.

FietsActief

Alleskunner voor op je stuur

SmartHalo

Een Canadese startup introduceert de SmartHalo. Dit ronde, minimalistisch ontworpen apparaatje voor op je stuur toont je de snelste en veiligste weg naar je bestemming en zorgt voor verlichting als het donker is.

FietsActief

Lezersaanbieding

Nostalgische routes op het platteland

Wandel of fiets je graag langs natuurpareltjes? Wil je al fietsend de Nederlands-Duitse grensstreek ontdekken met zijn kastelen en landhuizen, of ga je voor de natuurpracht van de Limburgse Maasduinen? Struin je liever door de Achterhoekse bossen of verkies jij de ongerepte Veluwse natuur? Speciaal voor jou hebben we vier leuke hotels geselecteerd, van waaruit je prachtige, nostalgische routes kunt volgen: door bossen, langs heidevelden, over heuvels en door lieflijke dorpjes.

Volg FietsActief ook op
FietsActief - Facebook
Copyright © 2017 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer