Wintersport 2014-2015

4 jaren geleden


Text only:

Tsjechië, ijskoud de goedkoopste! Wintersport 2015 nu boekbaar!  
Geachte trouwe lezer. Vandaag ontvangt u onze nieuwsbrief geheel gestoken in een nieuw jasje.
Ons nieuwe winterportaanbod is uitgebreider dan ooit en boekbaar via onze website. Of u op vakantie wilt met het vliegtuig, met de bus of met eigen vervoer, bij Tsjecho Reizen is alles mogelijk. U boekt al een buspendel voor ? 159 retour!
Ontdek het zelf op onze site: Wintersportaanbod
 
 
Nu bij Tsjecho Reizen korting op de skipas!  

Speciaal voor onze klanten hebben wij dit jaar de skipakketten nog aantrekkelijker gemaakt. U kunt nu zelf uw eigen "op maat" pakket samenstellen van priv? les tot en met skipas! In combinatie met de huur van materiaal en/of het nemen van lessen bieden wij de skipassen dit jaar met hoge korting aan!
Check direct de uitgebreide skipakketten


 
 
Superdeals!
Pas op want wij hebben heuse PRIJSLAWINES!
Wat dacht u bijvoorbeeld van een week in hotel Svornost in Harrachov. U verblijft in de krokusvakantie (21.02. - 28.02.) op een familiekamer met 2 volwassenen en 2 kids tot 15 jaar. U betaalt op basis van halfpension slechts € 535 totaal!! Check direct: Wellness Hotel Svornos
Of het geliefde hotel Fit Fun, tevens gelegen in het charmante Harrachov. U verblijft hier met de kerst of met de krokus voor € 578 op een familiekamer. Ook op basis van halfpension, 2 volwassenen en 2 kids tot 12 jaar.
Ook het pittoreske bergdorp Spinleruv Mlyn kent talloze prijslawines.
Hotel Olympie kost in de kerstweek € 699. U verblijft met 2 volwassenen en 2 kids tot 12 jaar op een tweepersoons kamer met 2 extra bedden en geniet van halfpension!
Het schitterende hotel Zatisi rekent € 699 voor een week met de krokus. Uiteraard wederom met halfpension en 2 volwassenen en 2 kids tot 12 jaar op een tweepersoons kamer met 2 extra bedden. 
Ook hotel Astra wordt meegesleurd in deze lawine! Een familiekamer kost u € 595. U verblijft dan met 2 volwassenen en 2 kids (9 en 13 jaar) op basis van halfpension!
Wat een wintersport waanzin bij Tsjecho Reizen!
 
 
Herfstvakantie! Al vanaf €199 per week een leuke vakantiewoning! 

Prachtige herfsttinten, imposante natuur, veel culturele evenementen en een aangename temperatuur zorgen ervoor dat september en oktober uitstekende maanden zijn voor een bezoek aan Tsjechië.
Onze prijzen zijn deze maanden van het jaar extra interessant!


 
 
Golfen in Tsjechië! 

Wist u dat Tsjechië meer dan 70 golfbanen telt? Tijd om deze te gaan ontdekken! Ons aanbod is zeer gevarieerd en kan desgewenst gecombineerd worden met een bezoek aan het prachtige Praag.
Bezoek onze trots golfenintsjechie.nl en overtuig uzelf! Binnenkort is deze site zelf te bewonderen in een geheel nieuwe uitstraling!


 
 
Voorreserveren Lipno zomer 2015!
Je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn!
Bewonder Lipno!
Heerlijk
nazomeren!
De nazomer is vaak een ideaal moment om er nog even uit te gaan. Bekijk de Tsjecho Reizen last minute prijzen!
Like ons
op facebook
Altijd laatste nieuws?
Like ons op Facebook!
Tsjecho Reizen Facebook
Wintersport
2014-2015 boeken !
Wintersport 2014-2015 boeken !
Lees de spelregels Wintersportaanbod
Tsjecho Reizen B.V. - www.tsjechoreizen.nl - 0031 (0)10-2781500
 
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik hier 
  uitschrijven | doorsturen     Verzonden aan newsletter@newslettercollector.com door yvonne@tsjechoreizen.nl  Ervaart u deze e-mail als ongewenst, klik dan hier.       

Tsjechoreizen.nl

Categorieën: Vakantie Wintersport | Sneeuw
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018