Nieuws | Blogs | Routes
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 
 
Header nieuwsbrief
Aan het rennen en vliegen in de laatste weken van het jaar? Dan is dit het moment voor een wandeling langs een van de oude kloostergebouwen en abdijen in Nederland. Hier vind je ruimte voor bezinning en verstilde schoonheid. Rondom de kloosters liggen vaak fraaie tuinen en bossen!
 
WINterwandelavontuur: draai aan het prijzenrad

De afgelopen weken hebben we je klaargestoomd voor het WINterwandelavontuur en deze week mag je dan eindelijk aan het rad van fortuin draaien. Hiermee maak je kans op te gekke prijzen, waaronder een reischeque van SNP of van VVV Texel. Ben je er klaar voor?
 
 
Top-5 lichamelijke klachten bij het wandelen

Zeker als je een zware rugtas draagt, kan je lichaam best wat te verduren krijgen tijdens het wandelen. Wat zijn de vijf meest voorkomende lichamelijke klachten bij wandelaars? En hoe los je ze op? We vroegen het aan de experts van Bergman Clinics.
 
 
 
Wandelen in de ijstijd: Kootwijkerzand
Bijna geen landschap doet sterker aan de ijstijd denken dan een stuifzandgebied. Vooral als het knispert van de vrieskou, krijg je op het Kootwijkerzand – het grootste stuifzandgebied van Europa – een echte ijstijdervaring.
Ellen Luijks beleefde hier een geweldig wandelavontuur. Lees er alles over in het tweede deel van haar blogserie.
 
 
Zo worden jouw wandelschoenen geproduceerd

Wandelschoenen maken vergt veel kennis en kunde. Wist je dat de schoenen van Hanwag uit meer dan 200 onderdelen en een productieproces van 120 stappen bestaat? We laten je zien wat er allemaal bij de gezwikte maakwijze van Hanwag-wandelschoenen komt kijken. Een sterk staaltje vakmanschap!
 
 
Plantaardig koken met kerst: 3 recepten

Ben jij bewust bezig met voeding? Kook of bak dan eens vegan met kerst. Wij hebben drie overheerlijke kerstrecepten voor je klaargezet, die passen in een plantaardig of flexitarisch dieet. Ze komen uit het kookboek van Maartje Borst en laten je watertanden!
 
Tips en hulpmiddelen om je voeten te masseren (cadeautips)

Bedenk je eens waar jouw voeten je in het afgelopen jaar allemaal hebben gebracht. Die hebben wel een massage verdiend! We leggen uit met welke hulpmiddelen je het beste uit de voeten kunt, want dit kun je gemakkelijk zelf doen. Lees vooral mee als je nog kerstcadeautjes zoekt.
 
 
 
 
Instagram
 
Facebook
 
Youtube
 
Twitter
 
Website
 
Email
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bij ons geregistreerd staat als abonnee.
Koninklijke Wandelbond Nederland, Berg en Dalseweg 125, 6522 BE Nijmegen, The Netherlands