Elke week het laatste nieuws voor de visprofessional
Lees online
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=&utm_medium=email
Vismagazine
Nieuwsbrief week 50 maandag 11 december 2023
Twitter Facebook LinkedIn
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=&utm_medium=email
Woede onder vissers na verdere inperking tongvangst
Woede onder vissers na verdere inperking tongvangst
Europa en het Verenigd Koninkrijk spraken 8 december af dat vissers in 2024 60 procent minder tong mogen vangen. Het is de zoveelste tegenslag voor de sector en veel vissers reageren woedend.
Lees verder
- Bedrijfsinformatie -
Vacuüm verpakken is weer actueel!

Vacuüm verpakken van vis(producten) bespaart plastic, ruimte, verlengt de houdbaarheid, maakt het product stapelbaar én beschermt het product optimaal. Bij gebruik van mono materiaal wordt de verpakking bovendien recycle-ready! De dieptrekverpakkingsmachines i.c.m. etiketteerders én verpakkingsmateriaal (allemaal van MULTIVAC) zijn hier uitermate geschikt voor. Of u nou grote of kleine productie-batches verwerkt. Bekijk hier de video hoe vacuüm te verpakken op MULTIVAC dieptrekkers. 

Bekijk de video
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=&utm_medium=email
Variëren met peper
Vanwege de lancering van de nieuwe pepermolen Maestro organiseerde het Franse merk Peugeot Saveurs een educatieve pepper tasting bij Restaurant Meliefste. “We willen de grote varië...
Lees verder
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=&utm_medium=email
SUP meerprijs: het idee is mooi - maar de praktijk?
Wat precies de bedoeling is van de Single Use Plastic (SUP)-richtlijn is de meesten wel duidelijk: het terugdringen van plastic in ons milieu en van microplastics in onszelf. Maar ...
Lees verder
Alea Publishers banner
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=&utm_medium=email
Programma Schelpdierconferentie in het teken van duurzaamheid
In Deltapark Neeltje Jans vindt op 18 en 19 januari de Internationale Schelpdierconferentie plaats. De voorwaarden voor een duurzame toekomst van de schelpdiercultuur staat centraa...
Lees verder
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=&utm_medium=email
Chef-koks Relais & Châteaux halen paling van het menu
De leden van de World Culinary Council van Relais & Châteaux maakten 4 december bekend dat ze geen paling meer serveren. Tot verbazing van de palingsector. “De sector in Europa is ...
Lees verder
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=&utm_medium=email
Toe aan iets nieuws? Kijk op Foodbanen.nu

Op zoek naar een functie binnen de foodsector? Bij Foodbanen.nu vind je het meest volledige vacature-overzicht. Kijk voor deze functies en andere banen op de website:

 
Naar Foodbanen.nu
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=&utm_medium=email
Blijf op de hoogte van al het foodnieuws!

Wilt u naast dit nieuws ook op de hoogte blijven van ander foodnieuws? Schrijf u dan in voor een van onze nieuwsbrieven. U kunt zich abonneren op EVMI, Vleesmagazine, Vismagazine, Vakblad IJs, BeverageNL en VoedingNu.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Abonneren
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=&utm_medium=email
Abonneren
Bedrijvengids
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=&utm_medium=email
Bekijk het overzicht
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=&utm_medium=email
Reactie | Mijn profiel | Afmelden | Abonneren | Disclaimer
© 2023 Alea Publishers