Woerden.nl
hoofdstad van het groene hart
logo
Nieuwsbrief Woerden
 

In deze nieuwsbrief vindt u een selectie van de berichten die de gemeente Woerden de afgelopen week heeft gepubliceerd op haar website. Het gaat om officiële persberichten en ander nieuws. Via WoerdenNieuws bent u in één oogopslag op de hoogte van de belangrijkste collegebesluiten en ontwikkelingen.

Meer informatie vindt u op www.woerden.nl
Zoekt u informatie van de gemeenteraad? Kijk dan op gemeenteraad.woerden.nl

Werkzaamheden Oostlaan en Exercitiepad

24-02-2022

In de periode van 28 februari tot en met 11 maart worden er werkzaamheden uitgevoerd op de Oostlaan. Er worden reparaties uitgevoerd aan het wegdek, de stoepbanden worden vervangen en de trottoirs opnieuw bestraat. In de week van 7 maart wordt het nieuwe wegdek geasfalteerd en de belijning aangebracht.

Lees verder



Oostdam officieel geopend

23-02-2022

PERSBERICHT > Vandaag opende wethouder Arjan Noorthoek in het bijzijn van omwonenden en betrokken partijen de nieuwe brug.

Lees verder



Gefeliciteerd Felien, Finn, Ise en Jonne met jullie allereerste Jeugdlintjes!

22-02-2022

Want, deze vier kinderen hebben zich ongelofelijk goed ingezet voor de samenleving. En dus verdienen ze terecht een Jeugdlintje. De onderscheidingen werden vanmiddag voor de allereerste keer uitgereikt door burgemeester Victor Molkenboer en locoburgemeester en wethouder Arjan Noorthoek. 

Lees verder



Oefen alvast met stemmen in het Kasteel op donderdag 24 februari

21-02-2022

Burgemeester Molkenboer opent op donderdag 24 februari 2022 een oefenstembureau voor mensen met een licht-verstandelijke beperking in het Kasteel in Woerden. In samenwerking met Abrona, Leerzelfonline.nl en de gemeente wordt er in het Kasteel een stembureau nagebouwd dat bemand zal worden door drie mensen van de gemeente.

Lees verder



Gemeente Woerden sluit aan bij Regionaal Funderingsloket

21-02-2022

Sinds 2021 konden inwoners uit Woerden met vragen over de fundering van hun huis al terecht bij het funderingsloket van de gemeente. Vanaf 1 januari is het funderingsloket overgegaan in het Regionaal Funderingsloket van het Kennis Centrum Aanpak Funderingen (KCAF). Het funderingsloket geeft u informatie en advies.

Lees verder



Werkzaamheden Oostlaan en Exercitiepad

21-02-2022

In de periode van 28 februari tot en met 11 maart worden er werkzaamheden uitgevoerd op de Oostlaan. Er worden reparaties uitgevoerd aan het wegdek, de stoepbanden worden vervangen en de trottoirs opnieuw bestraat.

Lees verder


Met vriendelijke groet,
Woerden.nl

 



U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich op 20-06-2014 hebt aangemeld om de volgende nieuwsbrief te ontvangen: WoerdenNieuws.

U kunt zich uitschrijven via de link hieronder:
Uitschrijven