Woerden.nl
hoofdstad van het groene hart
logo
Nieuwsbrief Woerden
 

In deze nieuwsbrief vindt u een selectie van de berichten die de gemeente Woerden de afgelopen week heeft gepubliceerd op haar website. Het gaat om officiële persberichten en ander nieuws. Via WoerdenNieuws bent u in één oogopslag op de hoogte van de belangrijkste collegebesluiten en ontwikkelingen.

Meer informatie vindt u op www.woerden.nl
Zoekt u informatie van de gemeenteraad? Kijk dan op gemeenteraad.woerden.nl

Strand Cattenbroek open

28-04-2022

Op 1 mei begint het officiële zwemseizoen. U bent welkom bij strand Cattenbroek om lekker te zonnen of een duik te nemen in de recreatieplas.

Lees verder



Gemeentelijke organisatie kampt met capaciteitsproblemen

26-04-2022

PERSBERICHT > De gemeenten Oudewater en Woerden streven naar een goede, professionele dienstverlening. Door capaciteitsproblemen en extra drukte moeten inwoners en ondernemers helaas rekening houden met langere reactietermijnen dan zij gewend zijn.

Lees verder



Lintjesregen

26-04-2022

Op 26 april zijn verschillende inwoners tijdens de lintjesregen gewaardeerd voor hun bijzondere inzet voor de samenleving. Namens de koning ontvingen zij van burgemeester Victor Molkenboer een koninklijke onderscheiding.

Lees verder



Wegwerkzaamheden Molenweg Zegveld

25-04-2022

In de periode van 3 tot en met 9 mei worden er herstelwerkzaamheden uitgevoerd aan de Molenweg. De werkzaamheden bestaan uit het aanbrengen van een nieuwe laag asfalt en het aanvullen van de bermen met grond.

Lees verder


Met vriendelijke groet,
Woerden.nl

 



U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich op 20-06-2014 hebt aangemeld om de volgende nieuwsbrief te ontvangen: WoerdenNieuws.

U kunt zich uitschrijven via de link hieronder:
Uitschrijven