Woerden.nl
hoofdstad van het groene hart
logo
Nieuwsbrief Woerden
 

In deze nieuwsbrief vindt u een selectie van de berichten die de gemeente Woerden de afgelopen week heeft gepubliceerd op haar website. Het gaat om officiële persberichten en ander nieuws. Via WoerdenNieuws bent u in één oogopslag op de hoogte van de belangrijkste collegebesluiten en ontwikkelingen.

Meer informatie vindt u op www.woerden.nl
Zoekt u informatie van de gemeenteraad? Kijk dan op gemeenteraad.woerden.nl

Nog altijd feest in Woerden

25-08-2022

Met eindmaand oktober in aantocht naderen we de grande finale van het Woerden650-feestjaar. Gelukkig is er tot die tijd nog voor iedereen nog van alles te beleven. Zoals het Woerden 650-zomerweekend, een SUP-festival, de Culture Run en de XXL-snertweek.

Lees verder



Beëdigingsceremonie Defensie op het Kerkplein

25-08-2022

Op 1 september is de Koninklijke Landmacht te gast in Woerden. Op die dag worden 40 militairen van het Regiment Bevoorradings- en Transporttroepen beëdigd op het Kerkplein.

Lees verder



Evenement organiseren in 2023? Laat het ons weten!

25-08-2022

Bent u van plan om in 2023 een evenement te organiseren in de gemeente Woerden? Geef dit dan uiterlijk 30 september 2022 aan ons door.

Lees verder



Onze scholen zijn weer begonnen

24-08-2022

Na een lange zomervakantie is het opeens zover... de scholen zijn weer begonnen!

Lees verder



Mijn AfvalWijzer

24-08-2022

Even opzoeken wanneer uw afval wordt opgehaald, in welke bak iets thuishoort en waar de dichtstbijzijnde verzamelcontainers staan?

Lees verder



Waarschuwing blauwalg recreatieplas Cattenbroek ingetrokken

24-08-2022

Er geldt voor recreatieplas Cattenbroek geen waarschuwing meer voor blauwalg. Bij een recente controle is gebleken dat de waterkwaliteit in orde is.

Lees verder


Met vriendelijke groet,
Woerden.nl

 



U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich op 20-06-2014 hebt aangemeld om de volgende nieuwsbrief te ontvangen: WoerdenNieuws.

U kunt zich uitschrijven via de link hieronder:
Uitschrijven