Nieuwsbrief van 20-2-18 6:25:00
Online bekijken

XL-schuifpui blaast jaren '30-woning nieuw leven in

Een moderne verbouwing voor jaren ’30-woning

Renovatie geeft stijlvolle jarendertigwoning in Arnhem nieuw leven. De woning bestond uit een origineel deel met daarbij een aanbouw aan de zij- en achterkant. Eenheid creëren was de taak voor de Jaren 30 Architecten. Het resultaat: een modern en karakteristiek jaren dertig woning.

Nieuwe Invisivent NL afgestemd op stelkozijn-montage

Renson heeft een nieuwe variant op de Invisivent raamventilatie in het assortiment, specifiek afgestemd op de Nederlandse stelkozijn-montage. De Invisivent raamventilatieroosters worden steeds bovenop het raamkozijn gemonteerd. Voor de Nederlandse markt zijn die nu daarom zowel aan de zijkanten als bovenaan voorzien van een aanslagprofiel om wind- en waterdicht te kunnen monteren tegen een stelkozijn.

Waar een raam ophoudt, gaat Solatube verder

Stelt u zich even voor; u heeft een prachtig project getekend met daarin glazen gevels. Er komt daardoor een geruime hoeveelheid aan daglicht het gebouw binnen. Helaas heeft daglichttoetreding door middel van een raam maar een bepaalde hoeveelheid daglichtinval. Daardoor komt er in het midden van het gebouw niet genoeg daglicht binnen. Hoe lost u dat dan op?

Ramen, kozijnen en kaderdichtingen

De stormachtige wintermaanden hebben meer dan ooit aangetoond waar het nog tocht rondom ramen (en deuren) in huis. Misschien heb je wel een goed geïsoleerd huis, en toch tocht het. Hoe komt dat en wat kun je er aan doen? Tocht komt bijvoorbeeld door kieren van draaiende kozijndelen van ramen (en deuren) of op de aansluiting van de kozijnen naar de gevel. Maar het kan ook komen omdat een aantal ramen nog relatief oude kozijnen hebben, of dichtingen die aan vervanging toe zijn.

De perfecte interactie tussen binnen en buiten met de prijswinnende schuifpui cero

Met beglazing van vloer tot plafond is de interactie tussen binnen en buiten maximaal. Ultra slanke profielen en kozijnen zorgen voor maximale transparantie van de elementen. Slechts 34 mm aanzichtbreedte creëert een symmetrisch en minimalistisch design. cero combineert puur minimalisme met technische perfectie en flexibel systeemdesign: het nieuwe binnen buiten.

blueSmart elektromechanische profielcilinders (17 mm) Winkhaus met Timefunctie

Met intelligente technologieën biedt Winkhaus een scala aan hoogwaardige producten en systeemoplossingen voor de toegangsorganisatie van gebouwen. Het gepatenteerde elektronische sluitsysteem blueSmart draagt bij aan een comfortabel gebouwbeheer en ondersteunt een economisch verantwoorde gebouwexploitatie. Zo biedt de blueSmart elektromechanische profielcilinder (17 mm) optimale bescherming tegen onbevoegde toegang.

SL 38 is het nieuwe ultraslanke aluminium systeem voor ramen en deuren van Reynaers

Met het nieuwe Slim Line 38 introduceert Reynaers een aluminium raam- en deursysteem dat niet alleen ultraslank is, maar ook voldoet aan de moderne thermische prestaties op gebied van isolatie, wind- en waterdichtheid.
Bovendien biedt het systeem de mogelijkheid voor toepassing van drievoudige beglazing.

Basiskennis "Houten kozijnen, ramen en deuren"

Onder houten kozijnen, ramen en deuren worden verstaan gevelvullende elementen die fabrieksmatig, met behulp van houten profielen (stijlen en dorpels) tot zelfdragende bouwdelen, zoals houten kozijnen, raamstroken en/of puien, eventueel met vaste vullingen en/of beweegbare delen met toebehoren worden vervaardigd.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.