Loslaten en rust in het najaar...
Lieve yogi’s en yogini’s,
 

In het najaar trekt de natuur zich langzaam terug. Zelf kunnen we aan deze natuurlijke energie om ons heen en in onszelf gehoor geven. Binnen blijven in een warme huiselijke sfeer zorgt voor meer rust.

Ook krijgt de rust in het najaar vorm wanneer je opruimt in je huis, lichaam en geest. Spreek uit wat je wilt loslaten en herhaal het hardop voor jezelf zodat het diepere geloof hierin groeit.

Neem een moment op de dag waarbij je zo een 10 minuten in een comfortabele kleermakerszit plaatsneemt. Sluit je ogen en voel wat er mag worden losgelaten. Begin met een mooie affirmatie in jezelf in stilte te herhalen: ‘ik vertrouw erop dat wat ik niet meer nodig heb, of waar ik niet meer aan vast hoef te houden, mag gaan.’ Of ‘Ik mag vertragen en rust nemen dat is helemaal ok.’

Workshop Introductie 2nd series

Ben je ervaren in de Primary series van Ashtanga yoga? Dan is deze workshop op zaterdag 2 december een mooie stap voorwaarts. De practice van de Second Series geeft je een gevoel van vrijheid en lichtheid.’ De tweede serie wordt gezien als de serie die de energiekanalen op een diep niveau reinigt.
 
Boek nu!

Thema avond over Liefde

wanneer: 8 december
waar: Yogaplace Maastricht

Al vele jaren komen mensen overal ter wereld bijeen om uitdrukking te geven aan hun diepste verlangen: vrede te vinden in zichzelf en een oprecht en vreugdevol leven te leiden met achterlating van religies, filosofieën en concepten. Satsang is een directe weg zonder specifieke technieken en methoden. Typerend hierbij is dat er geschriften worden gelezen en dat er wordt geluisterd, nagedacht, gediscussieerd, op meningen wordt ingegaan, er wordt gemediteerd op de bron van deze woorden en dat er een manier wordt gevonden om de betekenis ervan in het dagelijkse leven toe te passen. 
Meer info

Workshop Vinyasa Flow Yoga

Vinyasa Flow Yoga is een creatieve flow van  yogahoudingen die elkaar opvolgen. We maken verbinding tussen adem en beweging. Tijdens deze workshop op zaterdag 16 december is er ruimte om jezelf uit te dagen en grenzen op te zoeken, zowel fysiek als mentaal. Verbeter je concentratievermogen en leer om ook mindfull te blijven als het (fysiek) uitdagend wordt. 
Boek nu

Nog een paar plekken vrij!

Ben jij een gepassioneerde yoga beoefenaar en wil je graag je practice meer verdiepen of wil je zelf graag yogalessen verzorgen in de toekomst? Yogaplace biedt je de mogelijkheid om de traditie van Yoga te integreren als levenswijze tijdens de 200 uur Intensieve Yoga Docenten opleiding vanaf januari 2018.

Wil je meer weten over de inhoud van deze opleiding? Via een vrijblijvende persoonlijke intake met Manon kun je al je vragen stellen. Stuur een mail naar manon@yogaplace.nl als je hier behoefte aan hebt.
Brochure

“Autumn is the mellower season, and what we lose in flowers we more than gain in fruits.”  

Samuel Butler

Stadsverlichting

Stadsverlichting biedt een oase waar mensen welkom zijn voor een uur stilte, liefde en ontspanning, zodat zij zich weer thuis kunnen voelen – bij zichzelf, elkaar en in hun leefomgeving. Om dit mogelijk te maken, stellen mensen hun huiskamers open voor meditatie. Yogaplace stelt hiervoor graag maandelijks de studio in Maastricht beschikbaar. De volgende bijeenkomst vindt plaats op 10 december tussen 20:00 uur en 21:00 uur. Tot dan!

Tijdens de kerstvakantie is Yogaplace gesloten

van zaterdag 23 december t/m vrijdag 5 januari 2017

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Share
Tweet
Forward
Neem gerust contact op:
Yogaplace
Broeksittarderweg 150 A - Sittard
Sint Maartenslaan 36 - Maastricht
Mauritslaan 65, 6129 EL, Urmond, Li 6221 AZ
Netherlands

Add us to your address book

Je ontvangt deze email, omdat je je aangemeld hebt voor de nieuwsbrief van Yogaplace Maastricht en/of Sittard.

Wil je je e-mailadres of andere gegevens wijzigen? Klik dan op voorkeuren aanpassen.
Wil je de Yogaplace Nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan op afmelden.

Namasté.

Copyright © 2017 Yogaplace



Email Marketing Powered by MailChimp