Krijg tot 50% korting en een extra 10% voor Members*
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
AFMELDEN
ONLINE VERSIE
Hunkemöller
BH'S Slips Nachtmode Badmode Bestsellers
Shop nu


Onze Sale is in volle gang en er is geen beter moment dan nu om je favoriete items te shoppen met kortingen tot wel 50%. Kies uit lingerie sets, bh's, swimwear en nog veel meer! Als Member krijg je nu ook een extra 10% korting bij een minimale besteding van €20.*
Bh's
Slips
Lingerie
Body's
Private
Nachtmode
Badmode
|
|
DOWNLOAD THE APP
*De korting is geldig op geselecteerde items, online en in de winkels van 13/06/2024. Niet geldig in combinatie met andere acties en/of promoties.

*De 10% korting is online geldig op Sale items van 18/06/2024, bij een minimale besteding van €20. De korting is niet geldig in combinatie met andere acties en/of promoties.Zorg ervoor dat je ingelogd bent op de website om deze members only korting te gebruiken, of scan je Membercard in de winkel.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze e-mail. Hunkemöller behoudt zich voor fouten en prijsveranderingen. Deze e-mail is alleen van toepassing op Hunkemöller Nederland. Online Only aanbiedingen zijn niet geldig in combinatie met check & reserve.

Je ontvangt deze e-mail van ons op newsletter@newslettercollector.com omdat je klant bent of omdat je bent ingeschreven voor de nieuwsbrief van Hunkemöller.

Hunkemöller verstuurt altijd e-mails/nieuwsbrieven vanuit het volgende e-mailadres: newsletternl@email.hunkemoller.com. Als je enige twijfel hebt over de afkomst van bepaalde e-mails, neem dan contact op met onze klantenservice.

Afmelden voor de Hunkemöller nieuwsbrief

© Hunkemöller 2024