YouTube-video's downloaden en de iPhone X getest
computertotaal.nl
Nieuwsbrief van 16 Nov 2017
Volg ons ook via   volg ons op twitter volg ons op facebook volg ons op google+ blijf op de hoogte via rss
Apps & Software Zo download je video's van YouTube
Geschreven door: Redactie Computer!Totaal - 10-Nov 11:04
Iedere minuut wordt er meer dan 100 uur aan video op YouTube geplaatst. Het platform is verreweg de populairste plek voor het uploaden en bekijken van video. Dat willen ze bij Google graag zo houden, dus een officiële mogelijkheid om video's te downloaden is er niet. Maar wat als je tóch een filmpje wilt bewaren? Met deze tips kun je alsnog video's van YouTube downloaden.
Lees verder
Apple iPhone X - Prachtig scherm met zonnebril
Geschreven door: Martin Gijzemijter - 09-Nov 17:42
Vorige week plofte hij bij me op de deurmat: de iPhone X. Nou ja, plofte: hij werd me in de handen gedrukt. En dat is maar beter ook, want het blijkt dat van alle iPhones tot nu toe de X het snelste kapot gaat bij vallen. Ik heb er een paar dagen flink mee gestoeid en heb inmiddels een goed beeld kunnen vormen van het toestel.
Lees verder
Partner Zo bescherm je je computer tegen hackers
08-Nov 14:42
Ben je wel eens gehackt? Security expert Mark Bergman van Outflank geeft je 3 tips hoe je de grootste problemen kunt voorkomen en je beschermt blijft. Check de tips hier!
Lees verder
How To De beste sneltoetsen in Windows en online
Geschreven door: Martin Gijzemijter - 14-Nov 13:18
Sinds computers een grafische interface hebben, kun je ze gemakkelijk bedienen met de muis. Maar sommige dingen kun je eigenlijk veel handiger met het toetsenbord doen. Met toetscombinaties kun je iets laten uitvoeren zonder eerst door een menu te navigeren … maar dan moet je die toetscombinaties natuurlijk wel kennen. We zetten de beste sneltoetsen op een rij.
Lees verder
Apps & Software Dit zijn de beste apps van november
Geschreven door: Richard Veenstra - 13-Nov 15:11
Ook in 2017 zetten we elke maand de beste apps voor Android en iOS voor je op een rij. Of ze nou superhandig zijn, een groot probleem oplossen of gewoon leuk zijn: dit zijn de beste apps van november.
Lees verder
Dossier Smartwatch - Ook geschikt voor jouw pols?
15-Nov 14:41
Je ziet ze steeds vaker in het straatbeeld: smartwatches. Deze polsassistenten vertellen je natuurlijk veel meer dan alleen de actuele tijd en datum. Is een smartwatch iets voor jou?
Lees verder
Partner De Multiroom Wifi Kit getest
25-Okt 15:16
Helaas blijken draadloze routers van internetproviders vaak geen dekking in je hele huis te bieden. Gelukkig kun je dankzij een nieuwe generatie wifi-producten eenvoudig iets aan dit probleem doen. Ons testpanel ging aan de slag met de devolo Multiroom Wifi Kit en hun ervaringen lees je hier.
Lees verder
Reshift Digital Deze nieuwsbrief is een uitgave van Computer!Totaal © Reshift Digital B.V.
Alle rechten voorbehouden.

Bekijk de webversie

Wijzigen of uitschrijven?

U ontvangt deze e-mail uit hoofde van uw relatie met Computer!Totaal. Mocht u uw voorkeuren voor het ontvangen van e-mail van Computer!Totaal willen wijzigen, klik dan op deze link.

Of richt uw verzoek aan Reshift Digital, t.a.v. Nieuwsbrief Computer!Totaal, Richard Holkade 8, 2033 PZ Haarlem

Reacties: redactie@computertotaal.nl | Meer informatie: computertotaal.nl | Adverteren: sales@reshift.nl