19 augustus 2019
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
Zalando bezorgt producten die niet in eigen shop zijn besteld
[Nieuws] Zalando gaat in Parijs producten die besteld zijn in de webshop van adidas dezelfde dag bezorgen. Het is voor het eerst dat de e-tailer bestellingen van andere shops op die manier bezorgt.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
‘Tijdens spits geen vrachtfietsen op fietspad’
[Nieuws] Een spitsverbod kan veel problemen oplossen op de overvolle fietspaden, zegt lector stadslogistiek Walther Ploos van Amstel in De Telegraaf.
twitter facebook linkedin
lees verder
Sprekers van Coca-cola en Makro in gesprek over de toekomst van food-commerce
[Advertorial] Welke ontwikkelingen in Food-commerce gaan de meeste impact hebben op keten? Wordt de markt 'disrupted' met nieuwe verdienmodellen? Verwachten we nieuwe toetreders? Wat gaan platforms betekenen voor food? In een paneldiscussie tijdens het voor iedereen toegankelijke Shopping Today op 19 september gaan onder andere Arjan Wiertz (Coca-cola) en Fabienne Linschoten (Makro) het gesprek hierover aan.
image
image
Douglas biedt bezorging op dezelfde dag aan
[Nieuws] De cosmeticaretailer heeft zijn leveropties voor online aankopen in Nederland uitgebreid met same day delivery. Het hele assortiment komt in aanmerking voor bezorging op dezelfde dag.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Zorgen over online aanbieders e-sigaretten
[Nieuws] De SP maakt zich zorgen over de manier waarop online verkopers e-sigaretten aanbieden. Volgens de partij associëren veel aanbieders de e-sigaretten met een gezonde levensstijl.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Walmart: ‘Next day delivery voor driekwart Amerikaanse bevolking’
[Nieuws] Volgens de Amerikaanse supermarktketen Walmart kan driekwart van de Amerikaanse bevolking gebruikmaken van zijn Next day-leverdienst.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Bakker.com zoekt internationale groei middels marktplaatsen en retailers
[Interview] Tuinspecialist Bakker.com richt zich na het faillissement en doorstart vol op uitbreiding van zijn online activiteiten. Via markplaatsen, retailers en als fulfilment- en servicepartner.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.