Zeeuwse oester en baba au rhum

2 jaren geleden


Text only:



 

 


 


 
Beste Do, welkom bij de
Kokswereld nieuwsbrief.

De Zeeuwse oester


Oesterschip YE60 vist met een kor de allereerste Zeeuwse oesters van het seizoen op. We nemen je mee naar Yerseke, een bedrijvig vissersdorp met de Oosterschelde als achtertuin.



Bekijk het digitale Najaarsmagazine


Verleidelijke najaarsrecepten, op jacht met Onno Kokmeijer en een ereplaats voor M.E.P Najaar. Lees het allemaal in het nieuwe najaarsmagazine.



Leer
baba au rhum maken


Baba au Rhum is een klassiek nagerecht uit de Franse
keuken. Een baba is een cakeje voor één persoon gedrenkt in siroop met rum. De
baba stamt uit de 18de eeuw en was één van de favoriete desserts van Franse
koning Lodewijk XV.


Met vriendelijke groet,
Niels van den Berg
SVH Meesterkok
© 2005-2015 Kokswereld  |  Oplage: 15.000
Vragen, opmerkingen of suggesties?  |  Uitschrijven  |  Stuur door »

 


 


 


Kokswereld.nl

Categorieën: Recepten Koken | Eten | Drinken
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2017