Zesdaagse Rotterdam
Zesdaagse Rotterdam nieuwsbrief
Michael Boogerd over de tweestrijd tussen Pogačar en Roglič: "Roglič is een verschrikkelijk grote sportman, maar geen echte wielrenner."

Elke maand verschijnt er een aflevering van Zesdaagse TV, waarin we over het (internationale) wielrennen praten en toeleven naar de Wooning Zesdaagse van 7 t/m 12 december 2021. Er staat weer een gloednieuwe aflevering online!

 

Met gasten Michael Boogerd, Adrie van der Poel en Bobbie Traksel. Ze praten onder andere over de kandidaatstelling van Rotterdam - Den Haag voor de start van de Tour de France in 2024 of 2025, Mathieu van der Poel als ronderenner, de rentree van Fabio Jakobsen en de tweestrijd tussen Pogačar en Roglič. Wedstrijddirecteur Michael Zijlaard gaat langs bij wielrenner Chantal Blaak-van den Broek en Lars van den Broek (ceremoniemeester Wooning Zesdaagse) en rijden een trainingsrit. John den Braber vertelt in zijn maandelijkse column over een speciale bidon.

 

Bekijk de volledige aflevering nu alvast online via onze website, YouTube en Facebook. Morgen om 17.30 uur ook te zien via TV Rijnmond.

Bekijk de volledige aflevering
Zesdaagse Wielershirt
Abonneer je op YouTube

Wil jij kans maken op een Wooning Zesdaagse wielershirt met de quote: "Nee jij trekt volle zalen"? Laat jouw voorspelling over de Amstel Gold Race voor 18 april achter. 

 

 

 

Wli jij geen aflevering van Zesdaagse TV meer missen? Abonneer je op het YouTube kanaal van de Wooning Zesdaagse én volg ons op Facebook en Instagram

Naar de prijsvraag
Abonneer gratis
Direct kaarten bestellen voor de Wooning Zesdaagse 2021
Zesdaagse Rotterdam Wooning Rotterdam Ahoy
Zesdaagse RotterdamZesdaagse RotterdamZesdaagse RotterdamZesdaagse RotterdamZesdaagse Rotterdam
copyright Rotterdam Ahoy - www.ahoy.nl
Browser versie | Afmelden
Newsletter2021-04-13 17:24:01