Zie jezelf op het grote scherm bij Groots met een zachte G!

7 jaren geleden
  • Html
  • Tekst

Geen afbeeldingen of vreemde opmaak?
Bekijk de online versie van deze nieuwsbrief

 

Zie jezelf op het grote scherm bij Groots met een zachte G!

Wil jij tijdens de Groots met een zachte G concerten onderdeel van het decor worden en levensgroot in beeld komen? Dat kan!
Klik op onderstaande link, maak een leuke foto met je webcam en zie jezelf straks terug op het grote scherm tijdens de stadionconcerten van Guus Meeuwis op 8, 9, 15 en 17 juni in het Philips Stadion in Eindhoven.
MAAK EEN FOTO

Isabelle Amé winnares Wie Rockt Groots?!

Isabelle Amé is de winnares van Wie Rockt Groots?! – de zoektocht van Guus Meeuwis naar jong talent bij de Fontys Rockacademie met als hoofdprijs een plek in het voorprogramma van de ‘Groots met een zachte G’ concerten.
Tien bands hebben de afgelopen weken gestreden om de felbegeerde plek op het podium in het Philips Stadion in Eindhoven middels showcases en radio optredens. Meer dan 11.000 mensen hebben gestemd op hun favoriet voor de finale. Dit leverde twee finalisten op: Zazazoe en Isabelle Amé.
Guus was vanaf het begin al erg gecharmeerd van Isabelle Amé: “Na haar optredens bij de Rockacademie en op Omroep Brabant radio was ik er al van overtuigd dat ze het zou kunnen maar ik wilde het ook nog zien op een podium. In de finale heeft ze me met haar plezier en eigenzinnigheid écht overtuigd. Ze zegt dat ze wil doorbreken, ik hoop dat ik straks kan zeggen dat dat bij ons is gebeurd.”
Meer informatie over Isabelle Amé

Belangrijke informatie voor Groots met een zachte G bezoekers

Voor de Groots met een zachte G concerten is onderstaande informatie belangrijk om door te nemen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Mochten er nog last minute mededelingen zijn dan vind je deze bij de nieuwsberichten op www.grootsmeteenzachteg.nl.
Tijden
De tijden zijn per concert verschillend. Kijk goed welke tijden gelden voor de dag dat jij naar Groots met een zachte G gaat. Kom vooral niet te laat naar het stadion om naar binnen te gaan. Dan weet je zeker dat je niks mist!
Vrijdag 8 en 15 juni
16.00-19.30 uur Plein van de Hemelse Voorpret open
18.00 uur Stadion open
20.00 uur Aanvang concert
+/- 23.00 uur Eind concert
Zaterdag 9 juni
14.00- 17.30 uur Plein van de Hemelse Voorpret open
16.00 uur Stadion open
18.00 uur EK wedstrijd Nederland - Denemarken
Aansluitend Aanvang concert
+/- 22.00 uur Eind concert
Zondag 17 juni
14.00-17.30 uur Plein van de Hemelse Voorpret open
16.00 uur Stadion open
18.00 uur Aanvang concert
20.45 uur EK Wedstrijd Portugal - Nederland
Aansluitend Toegift Guus Meeuwis
+/- 23.00 uur Einde concert
Tijdens de ‘voetbal concerten’ staat Guus uiteraard net zo lang op het podium als tijdens de reguliere concerten.
Kedeng Kedeng
Met de trein naar Guus? Klik HIER voor de speciale NS pagina met informatie over de laatste treintijden, een reisplanner en meer.
Met de auto naar Eindhoven
Het Philips Stadion bevindt zich aan de Frederiklaan 10 in Eindhoven. Er is behoorlijk wat veranderd in en om Eindhoven. Voor alle richtingen geldt; neem bij Eindhoven de Randweg en niet de Ringweg. Momenteel zijn er geen grote meldingen qua wegwerkzaamheden. Check voor vertrek even de sites www.vananaarbeter.nl en www.anwb.nl zodat je tijdig weet of er wegwerkzaamheden, files of vertragingen zijn. Het zou immers zonde zijn om het begin van de show te missen.
Voor een complete routebeschrijving; klik hier.
Meer informatie over de concerten kan je vinden op www.grootsmeteenzachteg.nl.

Ruud van Nistelrooy Academy

De Stichting Ruud van Nistelrooy Academy draagt bij aan de persoonlijke en sociale ontwikkeling van kinderen tussen de negen en veertien jaar die weinig kansen ervaren. Dat doen zij door hun talenten te herkennen en te voeden en hen zo - langs de kant van hun talent - aan te zetten tot maximale zelfontplooiing.
Ze zoeken naar passie, vuur, naar talent. Want dat heeft ieder kind. En daarmee heeft ook ieder kind het vermogen om succesvol te zijn, op zijn of haar geheel eigen manier.
Op vrijdagavond 15 juni staat het meest luxe VIP arrangement van ‘Groots met een zachte G’ in het teken van de Ruud van Nistelrooy Academy. Met de aanschaf van deze kaarten steun je automatisch de stichting. De activiteiten en doelstellingen van de RvN Academy worden gepresenteerd en uiteraard zal Ruud zelf ook aanwezig zijn.
Meer informatie over de RvN Academy en kaarten voor deze avond vind je hier.

Heb jij Guus al geliked op Facebook?

Guus Meeuwis is sinds kort ook actief op Facebook! Like Guus op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, backstage foto’s en berichten.

 
 

Voeg ons toe aan je adresboek, dan weet je zeker dat je de nieuwsbrief altijd ontvangt!
Wil je geen mail meer van ons ontvangen? klik hier
Heb je vragen ? Forward deze mail dan naar info@universalmusic.nl.

Deel deze nieuwsbrief op

Gerelateerde nieuwsbrieven

Guusmeeuwis.nl

Categorieën: Bekende Nederlander Artiesten Artiest I Zanger I Band I Muziek Weekend weg Concerten
Leeftijd: 7 t/m 13 jaar 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

© 2019