| Ziekmeldingen in coronatijd; wat mag wel, wat mag niet? | | |
|
|
Hier moet je op letten als je detacheert | Horecaondernemers doen het al veel in deze coronacrisis: medewerkers uitlenen of detacheren aan andere bedrijven of de zorg. Hoe zorg je ervoor dat dit niet ten koste gaat van je NOW-subsidie? | |
|
| Coronavaccinatie verplicht voor horecapersoneel? | Nu Nederland gebukt gaat onder de coronapandemie, is alle hoop gevestigd op de komst van een vaccin. Maar wat als een medewerker zich straks niet wil laten vaccineren. Kun je iemand ertoe verplichten? | |
|
| Minimumloon stijgt 0,29 procent op 1 januari 2021 | De brutobedragen van het wettelijk minimumloon gaan per 1 januari 2021 omhoog. Het bruto wettelijk minimumloon van 1680 euro per maand voor iemand van 21 jaar plust met 0,29 procent in januari 2021. | |
|
| Tips voor bijspijkeren productkennis | Productkennis bijspijkeren bij horecapersoneel. Hoe doe je dat? Geef je je medewerkers huiswerk mee? Laat je ze veel proeven? Of zijn er andere creatieve manieren? | |
|
| Horecapersoneel - nieuwsberichten |
| ‘Gruwelen van afhalen’ | Zal ik hier nog en keer stil staan bij de gevolgen van Covid-19? Okay, we zitten ondertussen midden in een tweede golf, die – oh sta me bij – lijkt af te nemen. | |
|
|
Volg ons op sociale media | |
|
|
|
|