Zijn deze webinars iets voor jou lezer, of ben jij meer een #DetectiveFood?

1 maand geleden


Text only:

Preview tekst Preview tekst Bekijk de webversie Lekker Leven Tips  

Beste lezer,

Onze agenda is voor de komende maand weer gevuld met mooie webinars. Wil jij ook lekker vanuit je woonkamer (of zelfs vanuit je bed) meekijken? Meld je dan alvast aan!

Vind jij het, net als ik, lekker om iets te snacken terwijl je achter een scherm zit? Probeer dan zeker een van onze heerlijke toetjes. Lees maar snel verder; welke is jouw favoriet?

Webinars gepland

Webinar over het FODMAP arm dieet

Webinar over hooikoorts

Webinar over histamine intolerantie

#DetectiveFood doe je mee?

We weten allemaal dat het overmatig gebruik van de ‘kan mogelijk sporen van … bevatten’ vermeldingen of onvoldoende etikettering van de allergenen een grote ergernis is of soms nog erger, voor mensen met allergieën. Help jij mee om project #DetectiveFood tot een succes te maken? 

Hoe doe je mee? 10 keer smullen zonder gluten, lactose en ei

Je wilt graag een lekker toetje maken maar jouw visite mag geen lactose, gluten en/of ei; wat nu?! Wil je zelf een lekker en mooi dessert maken, maar niet uren in de keuken staan, lees dan verder. Wij geven jou inspiratie voor 10 lactosevrije, glutenvrije en eivrije toetjes op basis van kokosyoghurt. Natuurlijk ook gewoon superlekker voor jezelf...

Bekijk ze hier Vergoeding Zelfzorgprogramma's

We hebben op dit moment maar liefst zes zelfzorgprogramma’s die je zelf, of samen met de behandeling van je diëtist of arts, kunnen helpen om snel van je klachten af te komen en te begrijpen waar ze vandaan komen.

FODMAP Arm dieetSIBO (te veel bacteriën in je darm) dieet bij PDSGluten- en Lactosevrij dieetHooikoorts ManagementHistamine OvergevoeligheidFructose Overgevoeligheid

Het leuke is dat veel zorgverzekeraars gezondheidscursussen of preventieve cursussen vergoeden vanuit de aanvullende verzekering. Dat is fijn, want dan gaat het niet van je eigen risico af! En kunt ook gewoon je diëtist blijven bezoeken, dat komt uit een ander potje.

Lekker Leven Lidmaatschap

Meer kennis over je aandoening geeft vrijheid. Daar zijn wij bij Allergieplatform van overtuigd. Niet voor niets is ons motto 'Lekker Leven met Allergie'!

Wij zijn er voor jou! 

Sinds onze oprichting in 2004 werken we continu aan het verbeteren van kennis rondom allergie. Niet alleen bij mensen die een allergie hebben, maar ook bij zorgprofessionals, horeca en het grote publiek. Met jouw steun hebben we grote stappen kunnen zetten!

Bovendien als je je nu aanmeld krijg je als je de Allergiebeurs bezoekt een leuke goodybag! Lidmaatschap kost 5 euro per maand en kan op elk moment opgezegd worden. 

Ik word ook Lekker Leven Lid! 
 

Graag tot snel!
Marieke en Marloes, namens het team van Allergieplatform.nl 

Allergieplatform.nl
Postbus 244
3340 AE H.I. Ambacht
info@allergieplatform.nl

         

stuur deze e-mail door| voeg mij toe aan je adresboekmijn gegevens wijzigen | afmelden nieuwsbriefAllergiesupermarkt.nl

Categorieën: Gezondheid | Welzijn
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019