Uit onderzoek is gebleken dat in het weekend de prijzen van reizen vaak omhoog worden gegooid door aanbieders.
Zin

Vakantie nog niet geboekt?

De allervoordeligste last minute tips!

Reisaanbieders gooien de prijzen vaak omhoog in het weekend. Zin’s eerste tip is dan ook: boek doordeweeks! En dan bij voorkeur, om even heel specifiek te zijn, op dinsdagmiddag rond lunchtijd.

Zin

Mét win-actie

Dé 7 nieuwe boeken voor in de vakantiekoffer

Duister droomdebuut, wervelend, aangrijpend, zenuwslopend kat- en muisspel, grappig… Dit zijn maar een paar omschrijvingen van zeven boeken die stuk voor stuk het lezen zó waard zijn! We geven er ook een aantal weg…

Zin

Help ze redden

Jonge zwerfkatjes zoeken lieve baasjes

Ody uit Maastricht vangt in de zomermaanden hulpeloze kittens op. Ze is als gastgezin verbonden aan de Dierenbescherming. Haar eerste nest kittens van dit jaar heeft ze al mogen verwelkomen.

Zin

Deze topacteur ken je zéker

Rara, wie is dit...

‘Acteren is voor mij proberen te begrijpen wat mens-zijn is’ Welke eigenwijze puber zie je rechts op de foto? Inmiddels draait hij al jaren mee in de Nederlandse top. Nú in Zin: een groot interview over zijn jeugd. Wie is deze acteur?

Zin

De beste dronefotografie

Zie wat een vogel ziet

De mooiste foto’s vanuit de lucht! De site Dronestagram verzamelt dronefoto's en organiseert elk jaar een wedstrijd met National Geographic. Uit duizenden inzendingen kozen ze samen twaalf magnifieke winnaars.

Zin

Fietsen in Zwitserland

Zwieren door de wijnheuvels

Wist je dat Zwitserland meer dan 12.000 kilometer bewegwijzerde fietspaden heeft? Een heerlijk relaxte route is de 29 km lange Tour du Lac de Morat, langs een schitterend meer, pittoreske wijndorpjes en historische stadjes.

Zin

Hetty’s raad voor intieme kwesties

Vaginale ongemakken, wat doe je ertegen?

Pijn bij het vrijen, overmatige afscheiding, jeuk… Veel vrouwen hebben er wel eens last van. Daar zo. Hetty Crèvecoeur, gezondheidsdeskundige, vertelt over het ontstaan van de klachten en wat je ertegen kunt doen.

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2018 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer