In iedere editie van Lekker Weten beantwoordt onze afdeling Kwaliteit en Voorlichting een vraag van een klant. Deze keer leggen ze de gezondheidsvoordelen van biologische groenten en fruit voor je uit.
Werken aan je weerstand? Daar is de pittige gemberwortel uitermate geschikt voor. Een bron van koper, kalium en vezels. En lekker pittig!
Gember is een perfecte smaakmaker, zo kan je er tofu erg lekker mee marineren. Het geeft een scherpe en pittige bite met een Aziatische twist.
De Nationale Suikerchallenge van het Diabetesfonds gaat bijna van start! Heb jij besloten daar aan mee te doen? Onze suikerbewuste toppers en lekkere recepten kunnen jou daar zeker bij helpen!
Een suikerbewuste levensstijl hoeft helemaal niet saai te zijn. Neem bijvoorbeeld deze lekkere pizza met weinig suikers en heel veel groenten!
Gevulde portabella's met romige geitenkaas, walnoten en bospeen. In een handomdraai op tafel, want je laat de oven (bijna) al het werk doen.
Met deze recepten maak je thuis de allerlekkerste cocktails, helemaal zelf! Wat dacht je van een elderflower mojito of verse matcha ice tea?
Aanstaande vrijdag is het Wereldmilieudag, dit jaar in het teken van biodiversiteit. Onderzoeker Wijnand Sukkel vertelt over zijn toekomstvisie.