De wereld is mooi, maar Nederland ook! Ontdek de mooiste dorpen van Nederland. Heb je zelf nog een droomplek? Laat het ons weten!
Zin

Win het boek van Siegfried Woldhek

Lekker tekenen, ook jij kunt het!

Siegfried Woldhek ken je vast van de portretten die hij sinds 1976 tekent voor onder meer Vrij Nederland, NRC Handelsblad en natuurlijk Zin. In zijn boek geeft hij 24 tekentips waar je echt zin van krijgt om zelf aan de slag te gaan. En: we mogen boeken weggeven!

Zin

Eerbetoon

De columns van Renate

Renate Dorrestein (1954) was van 2013 tot haar overlijden op 4 mei jl. columniste van Zin. Als eerbetoon aan Nederlands liefste en grappigste schrijver plaatsen we de komende weken elke dag een column van Renate.

Zin

Vul die tijdlijn!

5x Instagram

Zoals elke maand hebben wij weer heel Instagram afgespeurd voor leuke tips om te volgen. En wederom is het ons gelukt. Deze keer zie je onder andere schitterende trouwfoto's op de meeste verbazingwekkende locaties.

Zin

Leuk boek!

De mooiste dorpen van Nederland

Tijdschrift Hollands Glorie heeft de zestien mooiste achtergrondverhalen over kleine dorpen van Nederland gebundeld in dit prachtige boek. Ons Dorp staat vol met schitterende fotografie en boeiende verhalen.

Zin

8-daagse reis v.a. €549 p.p.

Wandelvierdaagse in Marbella

Loop je ook mee met de 4Days Walking Marbella, van 11 t/m 14 oktober 2018? Je ontdekt de mooiste verborgen plekjes in en rond Marbella in prima wandelweer.
Je verblijft in een heerlijk hotel met subtropische tuinen en zwembaden.

Zin

Internationaal Lied Festival

Zingen in Zeist

Een week lang concerten, workshops en lezingen in de intieme sfeer. De derde editie van Het Internationaal Lied Festival Zeist biedt voor ieder wat wils. Van 22 tot en met 27 mei.

Zin

Lezerstips

Wat is jouw droomplek?

Zin zoekt de mooiste plekjes op aarde. Marjon Koning tipte ons de Taj Mahal en stond hiermee een tijdje terug in Zin. Welke plek waar jij ooit was, wil je graag nog eens terugzien? Laat je ons weten?

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2018 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer