Zo kies je de juiste zakelijke locatie

5 maanden geleden


Text only:

Ontdek de voordelen van Fletcher Zakelijk!  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ Ontdek de voordelen van Fletcher Zakelijk!WebversieHulp bij uw reservering?Bel0347 329 092  
 
 
     
  

Vergaderen op unieke locaties

          

Feestelijk borrelen, lunchen of dineren?

Speciaal voor de feestdagen hebben wij een drietal feestelijke arrangementen samengesteld. De arrangementen zijn ook prima te combineren met een vergaderarrangement of andere soorten bijeenkomsten. Alles kan, bij Fletcher.

Bekijk de arrangementen »    

Teambuilding activiteiten

Bent u op zoek naar een leuke activiteit om de teamspirit te versterken? Wilt u uw bijeenkomst combineren met een sportieve of creatieve activiteit, zodat de deelnemers hun zinnen even kunnen verzetten? Wij bieden tal van inspirerende locaties en mogelijkheden die daar aan kunnen bijdragen.

Teambuilding »    

Zo kiest u de juiste zakelijke locatie

Het kiezen van de juiste zakelijke locatie is niet binnen een paar tellen gedaan. U moet van tevoren duidelijk de belangrijkste voorwaarden op een rijtje zetten. Maar op welke details moet u nu eigenlijk letten? U leest het in deze blog!

Kies de juiste locatie »    

Heeft u interesse in of vragen over onze zakelijke mogelijkheden?

Neem contact op met onze landelijke sales afdeling op 0347 329 092 of
per e-mail op sales@fletcher.nl.

    #VOLG FLETCHER ZAKELIJK     

U ontvangt deze nieuwsbrief op e-mailadres newsletter@newslettercollector.com.

Contact | Gegevens wijzigen | Afmelden | Privacy Statement

 

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019