Weg dikke rode ogen en jeukende loopneus.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Afbeelding
 

Dronken van alcoholvrij bier, kan dat?

Honderd procent Bob, nul procent op, iedereen veilig thuis. Maar hoe kan het dan dat je je van 0.0 bier ook behoorlijk bezopen kan voelen?

Proost!
 
 
Afbeelding
 

Staat een vliegtuig sneller stil dan het opstijgt?

Het ligt er natuurlijk een beetje aan over welk vliegtuig je het hebt, maar in het algemeen heeft een passagiersvliegtuig meer baanlengte nodig om op te stijgen dan om te landen. Vergelijk het met een auto: die gebruikt veel meer meters asfalt om op te trekken dan om af te remmen. Toch zit er meer achter dit eenvoudige antwoord dan je denkt, zegt een vakdocent bij de KLM Flight Academy.

Allebei vliegensvlug?
 
 
Afbeelding
 

Het beste van Quote en Quest: onlinecursus 'Beleggen voor beginners'

In de cursus Beleggen voor beginners stomen Quest en zakenblad Quote je klaar voor de start van je investeringsavontuur. Als een dikbelegde boterham zit de cursus vol tips over hoe je beleggen slim aanpakt. Daarnaast duiken we de hersenen in en ontmaskeren we denkfouten die veel beleggers maken. Na afloop weet jij waar je in wil beleggen, hoe je dat gaat aanpakken en hoe je vermijdbare valkuilen kunt ontlopen.

Kaching!
 
 
Afbeelding
 

Wat zegt je voorkeur voor een hond of kat over je persoonlijkheid?

Als je een groep mensen elkaar in de haren wil laten vliegen, hoef je alleen maar te vragen welk huisdier leuker is: een hond of een kat. Volgens Het Internet zijn er twee duidelijke kampen: hondenmensen en kattenmensen. Maar wat klopt ervan? En zegt je voorkeur voor het ene of het andere huisdier iets over je persoonlijkheid?

Kattig of hondstrouw?
 
 
Afbeelding
 

Werken deze bizarre behandelingen tegen hooikoorts?

Hatsjoe! Je raadt het al. Het is weer lente. Is het voorjaar voor jou een vrolijke tijd vol lentekriebels? Of kriebelt het vooral in je neus en ogen? In de hoop van hun hooikoorts af te komen, proberen mensen de meest bizarre behandelingen, zoals pissebedden eten. Maar welke tips tegen hooikoorts werken echt?

Wacht even, pissebedden?
 
 
Afbeelding
 

Het best gelezen artikel van vorige keer

Hoe gezond is een glas water met citroen in de ochtend?

Een glas water met citroen op de nuchtere maag zou tal van gezondheidsvoordelen met zich meebrengen. Is het een voedselmythe of is een glas citroenwater echt een wondermiddel?

Vraag dat maar aan je tanden