Quest Mail - Elke week weer de leukste weetjes in je box.

Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik hier voor de online versie.
 

Donderdag 24 januari
Is sporten ook goed voor je botten? Quest zocht het uit.
 

Zo lang duurt het voordat je een ingeslikt legohoofdje terugziet

Hoe lang duurt het voordat het hoofd van een legopoppetje weer naar buiten komt nadat je het hebt doorgeslikt? Dat wilden kinderartsen van onder andere het Royal Hospital in Londen weleens weten. Omdat een test met kinderen gevoelig ligt, verorberden zes medewerkers zelf een geel legohoofdje. En dan maar wachten...



 

De grote Quest-vaatwasquiz

Nee, niet zo, begin maar opnieuw! Het juist inruimen van vaatwassers splijt de samenleving, lijkt het. Quest peilt: zijn we een natie van voorspoelers? Zetten we het bestek massaal rechtop of omgekeerd in het bestekrek? En hoe gaat het land om met een net iets te groot wijnglas? Test nu zelf je vaatwaskundigheid!


 




Ethisch hacker Inti De Ceukelaire kraakt elke computer

Ethisch hacker Inti De Ceukelaire kraakt elke computer. Zo sneakte hij de klantenservice van grote bedrijven binnen en nam van daaruit hun Facebook- en Twitteraccounts over. Maar hij neemt ook graag Donald Trump op de korrel. Lees hier hoe hij het Twitteraccount van de Amerikaanse president hackte.




Wie rijdt beter, man of vrouw?

Een moeilijke vraag, want hoe bepaal je dat? Er zijn verschillende dingen waar je rekening mee moet houden. Zo maken mannen de meeste brokken op de weg, maar zijn vrouwen weer wat sneller afgeleid in de auto. Na de kwestie grondig onder de loep te hebben genomen, hebben we het antwoord voor je gevonden. 



Met deze app kun je eindeloos veel tijdschriften lezen  

Advertorial
Houd je van tijdschriften? Dan is Readly iets voor jou! Met deze app kun je op je telefoon en tablet meer dan 3.000 tijdschriften lezen, Nederlandse titels maar ook internationale. En als Quest-lezer krijg je nu een superdikke korting. 
 




Bekend met de naam Dylan Haegens? 

Je (klein)kinderen, neefjes of nichtjes zeker! Deze YouTuber heeft sinds kort een eigen magazine: De Dylan! Dylan laat op een persoonlijke manier en met veel humor zien dat jij jezelf mag zijn en dat anders zijn juist heel leuk is. Het perfecte cadeau voor je kind.

 




Van stressklussen in de avond brand je sneller op

Laat op de avond een belangrijke opdracht afmaken? Doe maar niet. Onderzoekers van de Japanse Hokkaido University denken dat stress in de avond gevaarlijker kan zijn dan stress in de ochtend.