Menu
Home
Uitgevers
Categorieën
Trending
Inbox
Account aanmaken
Aanmelden
English
Deutsch
Zo maak je de perfecte borrelplank in je restaurant
Derestaurantkrant.nl
Abonneren
0
Klik hier om u te abonneren op Derestaurantkrant.nl
Categorieën:
Nieuws
Horeca
Restaurant
Leeftijd:
7 t/m 13 jaar
14 t/m 18 jaar
19 t/m 30 jaar
31 t/m 64 jaar
65 jaar en ouder
Laden...
4 jaren geleden
Html
Tekst
Vito Reekers opent restaurant in Utrecht - Digitaal betalen in de horeca
Lees de nieuwsbrief in je browser
Zo maak je de perfecte borrelplank in het restaurant
Convenience bestaat in vele vormen, zelfs op het gebied van het borrelmoment. In het café wordt vrijwel uitsluitend met […]
Erik van Loo en Peter Gast koken samen in Utrecht
Er gebeurt veel in Utrecht. Nadat bekend werd gemaakt dat
Leon Mazairac
de nieuw chef-kok wordt van Karel V en
Vito Reekers
(de […]
Chef-kok Vito Reekers opent restaurant in Utrecht
Vito Reekers
, sinds 2013 chef de cuisine bij restaurant Karel 5, opent in het najaar van 2020 een eigen restaurant in Utrecht. De […]
De snelle opmars van digitaal betalen in de horeca
Digitaal betalen is snel, schoon, veilig en makkelijk. Zeker in de horeca groeide de voorkeur voor deze gebruiksvriendelijke […]
Leon Mazairac wordt chef-kok bij Karel V in Utrecht
Leon Mazairac wordt de nieuwe chef-kok van Restaurant Karel 5, het befaamde restaurant van Grand Hotel Karel V in […]
Zes non-food convenience voordelen voor het restaurant
Convenience in de horeca is meer dan gefileerde vis, gepelde tomaten en geschilde aardappelen. Denk bij convenience ook aan […]
RIJKS introduceert Make-Away
In december introduceert
Joris Bijdendijk
van RIJKS®, het restaurant van het Rijksmuseum, een nieuwe formule:
RIJKS
® Make-Away. […]
Terrassen langer open vanwege corona? Groningse horeca hoopt van wel
De
Groningse
horeca hoopt ook na 1 november de terrassen open te kunnen houden. De horecaondernemers hebben bij de gemeente […]
Ecologische footprint: ''Bij ons komt alles in grote lijnen hier uit de buurt''
Er zijn restaurants die verder gaan dan het gebruiken van eerlijke
gemaksproducten
. Zij koken enkel en alleen met lokale […]
TOPPERS VAN DEZE MAAND
Nieuwste horecalocatie van Utrecht geopend
Restaurant La Rive is niet meer, Amstel Restaurant is geboren
Download hier de corona checklist
"Anderhalve meter afstand is in de horecakeuken lastig te realiseren"
De CaféKrant
|
Lunchroom
|
Hospitality Management
Hotelbouwplannen
|
De RestaurantKrant
|
Bed & Breakfast
© De RestaurantKrant
Adverteren
Afmelden
Deze gegevens zijn bij ons bekend:
Voornaam:
Achternaam:
Bedrijf:
Functie:
Gegevens wijzigen/aanvullen
Uitgeverij PS: bv
| Leijenseweg 111 F | 3721 BC Bilthoven
Tel: 030 251 22 70 |
info@uitgeverijps.nl
|
www.uitgeverijps.nl
Heb jij nieuws dat mogelijk interessant is voor deze nieuwsbrief?
Stuur je input naar
redactie@uitgeverijps.nl
.
Uitgeverij PS is powered by iConneqt, Online Marketing Automation.
Check it out.
Deel deze op
Laden...
Andere nieuwsbrieven van
Derestaurantkrant.nl
Restaurant Voltaire* toegetreden tot Romantik - Belangenvereniging restaurants: Euro-Toques Nederland
Derestaurantkrant.nl
1 jaar geleden
Zoveel kost een hamburger gemiddeld in Nederland dit jaar - Vernieuwde Diego’s: gastronomisch streetfood
Derestaurantkrant.nl
1 jaar geleden
Restaurant 't Nonnetje** heropend na verbouwing - Ondernemen met een rechtspersoon; privé nooit aansprakelijk?
Derestaurantkrant.nl
1 jaar geleden
Meer nieuwsbrieven van Derestaurantkrant.nl
Laden...
Gerelateerde nieuwsbrieven
[[subject]]
[[publisher.name]]
[[date]]
Bekijk andere categorieën
Nieuws
Horeca
Restaurant
© 2024
Algemene voorwaarden
Privacy
Sluit
Home
Uitgevers
Categorieën
Trending
Inbox
Account aanmaken
Aanmelden
© 2024
Algemene voorwaarden
Privacy
English
Deutsch