Indien je deze e-mail niet goed kunt lezen klik je hier.
 
Header
 
 
Het fietsseizoen kan losbarsten: Bike MOTION Benelux 2018 zit erop. Niets staat je meer in de weg om er dit fietsseizoen weer vol voor te gaan. Succes met het verbeteren van je prestaties en het maken van die vele prachtige fietskilometers.  De volgende editie van Bike MOTION vindt plaats van 1 – 3 maart 2019. Wij gaan hard aan de slag om nóg meer exposanten toe te voegen. Graag tot dan!

Wil je op de hoogte blijven, volg ons dan op Facebook!
 
 
Aftermovie Bike MOTION 2018
Wil je, net als wij, nog even nagenieten van een prachtige beurs? Bekijk dan nu onze prachtige aftermovie!
 
Bekijk het filmpje button bg
 
 
(advertorial)
 
 
Bosch Performance Line CX
De Performance Line CX van Bosch eBike Systems is met een maximaal draaimoment van 75 Nm de krachtige aandrijving voor ambitieuze sporters en veeleisende eBikers. Als je niet de kans hebt gekregen om ze te testen op Bike MOTION, kan je hier wel een kijkje nemen hoe het eraan toegaat.

Lees verder
 
 
 
 
Bike MOTION in beeld
Fotograaf en oud-wielrenner Leon van Bon stond dit weekend paraat om alle mooie momenten vast te leggen op de gevoelige plaat. Heeft zijn lens jou ook gevonden? Bekijk een selectie op onze site of ga naar het complete overzicht aan foto's op Facebook.
 
 
 
 
(advertorial)
 
 
Aanbieding Bicycling Magazine
Alles over de mooiste hobby ter wereld. Neem nu een jaar Bicycling Magazine (4 nummers) voor slechts 14,95 (ipv 23,80)! Lees over mooie spullen, speciale tochten en bijzondere verhalen, ook van heel gewone fietsers.

Lees verder
 
 
 
 
 
Winnaars: Bike MOTION Awards
Tijdens de eerste beursdag werden de Bike MOTION Awards uitgereikt. De winnaars kregen een ereplek in de hal bij de ingang.




Lees verder


 
 
 
Winnaars: Racefiets en Mountainbike van het Jaar
Heb je ze gezien? De winnaars van de Fiets van het Jaar verkiezing 2018 waren de gehele beursperiode te bewonderen op het Awardplein bij de ingang van Bike MOTION in hal 9.  Lees hier meer over de winnende modellen. 

Lees verder
 
 
 
 
NTFU: gratis fietssport account
Genoten op de beurs? Op de website van Fietssport vind je nóg meer inspiratie in de vorm van perfect georganiseerde tochten, mooie routes gemaakt door locals, fietsclubs bij jou in de buurt en heel veel artikelen die ervoor zorgen dat jij optimaal van het komende fietsseizoen geniet!

 
 
 
 
Probeer Wielrenblad
In Wielrenblad gaat een team van schrijvende fietsers op zoek naar bijzondere verhalen achter onze prachtige sport. Als bezoeker van Bike MOTION kun je nu extra voordelig kennismaken met deze magazines. Klik hier en ontvang 2 uitgaven voor slechts € 5,- 
 
Lees verder button bg
 
 
Lees verder button bg
 
 
Bekijk het laatste nieuws
 
Lees alles over onze deelnemers
 
Blijf ons volgen op Facebook
 
     
 
Zet Bike MOTION in je agenda
 
Vrijdag 1 maart 2019
 
 
Zaterdag 2 maart 2019
 
 
Zondag 3 maart 2019
 
 
 
 
 
     
 
     
 
Ga gelijk naar
 
Website
 
     
 
(advertorial)
 
 
Mountainbiken in het Verzascadal
Het hogere Verzascadal is een bijna vergeten plekje van Zwitserland. Hier toont zich Ticino, het zuidelijke kanton, echter van zijn meest oorspronkelijke zijde. De mountainbike is heel geschikt om deze afgelegen regio te verkennen. De tocht start in het pittoreske dorpje Brione met zijn historische stenen huizen. Je kunt hier het beste een postbus met fietsendrager nemen. Op die manier kan de tocht worden verlengd door het hele Verzascadal terug naar Locarno. De Alta-Verzasca-route verloopt aanhoudend geaccidenteerd naar Sonogno.

Lees verder
 
 
 
Partners
 
  NS      
 
       
 
 
Volg ons en praat mee op social media
 
Facebook   Twitter  
 
 
  footer top
Privacystatement   Disclaimer   Contact
© 2018 Jaarbeurs
Jaarbeurs
 
U ontvangt deze mailing op newsletter@newslettercollector.com als relatie van Jaarbeurs
Wilt u een adreswijziging doorgeven? Klik dan hier.

Stelt u geen prijs op deze e-mailings?
Klik dan hier om af te melden.