|
|
|
6x Italiaanse toptoetjes | Onweerstaanbaar zoet, daar zijn de Italianen meesters in. Onze toppers? Cannoli met witte chocolade en campari, bijvoorbeeld. Superlekker in combinatie met een heerlijke negroni. Of wat dacht je van trifle met amarettogelei? | |
|
|
|
|
|
Samen met Quooker chocoladecake met ganache | Ziet eruit alsof hij van de banketbakker komt, maar is gewoon made by you, deze chocoladecake met genache. En als je kokend water uit de Quooker-kraan tapt voor het smelten van de chocolade, staat deze feesttaart nóg sneller op tafel. | |
|
|
|
|
| Voor koekenbakkers | 7x tips & trics | Bak je graag koekjes? Klik dan snel door voor fijne tips van bakkoning Rutger van den Broek. De lastigste? Laat ze goed afkoelen voordat je aanvalt :-( Veel koekjes worden tijdens het afkoelen pas knapperig. | |
| Intocht dit weekend | pepernoten of kruidnoten? | Samen met de sint komt ook deze vraag elk jaar weer terug: wat is precies het verschil tussen een kruidnoot en een pepernoot? | |
|
|
|
|
exclusieve samenwerking! Brandt & Levie worstabonnement Een worstabonnement van Brandt & Levie? Superhandig, want zo ben je altijd verzekerd van goed vlees, van Nederlandse varkens, bij de borrel! En de komende editie is extra leuk, want het is een samenwerking met...delicious. Bestellen kan tot 30 november en de inhoud houden nog even geheim. Maar denk aan droge worst met truffel en een verse worst met cranberry, sinaasappel en kaneel! Naast alle worsten (10 in totaal!) vind je in het pakket ook 3 unieke delicious.recepten! | |
|
|
|
|
|
Zo maak je vegan meringues | Het geheim van vegan meringues heet aquafaba. Beetje suiker en citroensap erbij plus wat liefde en geduld en kijk eens wat een prachtmeringues. | |
|
|
|
|
|
|
|
|