Beste heer Do, bij aankoop van een keuken met Siemens apparatuur krijg je €500,- voordeel
Bekijk online versie
 
Jouw winkel:
Duiven
Winkels
ZOEKEN
 
 

Bij Bruynzeel Keukens kan meer dan je denkt. Binnen je budget, ruimte en stijl. Laat je inspireren en ontdek zelf wat de mogelijkheden zijn.

Voordeel Siemens apparatuur

Maak jouw mooie keuken compleet met de apparaten van Siemens. Profiteer nu van €500,- voordeel bij de aanschaf van 4 Siemens apparaten.

Kom eens langs of maak een afspraak in één van onze winkels. Dan ontwerpen we samen de keuken die werkt voor jou. 

Kom eens langs!

Zoektocht naar de perfecte keuken.

Laura, van Laura's Bakery, woont sinds half augustus in een prachtig jaren dertig woning in Haarlem. Ze voelt zich hier al helemaal op haar plek, maar heeft nog wel een lange to do lijst van dingen die nog moeten gebeuren. De keuken vervangen kriebelde het meest bij Laura. Samen met Elisah, van Interior Junkie, helpen wij Laura in haar zoektocht naar de perfecte keuken.

Volg Laura in haar zoektocht naar de keuken die werkt, voor haar.

De keuken die past bij jou

De ideale keuken is voor iedereen anders. Ben je in het dagelijks leven gek op gadgets en wil je deze graag wat meer in je keuken terugzien? Lees dan eens meer over onze ‘knap slimme keuken’. Hecht je veel waarde aan duurzaamheid in huis en dus ook in je keuken? Bekijk dan eens onze ‘glanzend groene keuken’. Ben jij een echte kookliefhebber en sta je graag urenlang in de keuken? Misschien is onze ‘lekker uitgekookte keuken’ dan iets voor jou!

De knap slimme keuken in het kort:

  • Bediening op afstand met Home Connect
  • Inbouw espresso apparaat
  • Vaatwasser met VarioSpeedPlus
  • Combi-oven met VarioSpeed
Meer lezen over onze knap slimme keuken? Bekijk dan onze blog!
Maak je moodboard!

Kom jij er ook niet uit hoe jouw keuken er nu precies uit moet komen te zien? Welke keuken het beste bij jouw interieur past? En hoe je denkt over kleuren, deuren, kastjes, ovens en nog veel meer? ‘Maak je Moodboard’ helpt je snel op weg.

Aan de slag met je moodboard

Download de Keukenidee App
Maak je keukenwensen inzichtelijk in de Keukenidee app. Doorloop alle stappen, van het meten van de ruimte tot het samenstellen van jouw wensenlijst. Koppel de ideeën die je hier opdoet aan jouw persoonlijke inspiratiedossier. Zo ben je perfect voorbereid op de afspraak!
Download voor:
De keuken die werkt.
Volg ons:           

www.bruynzeelkeukens.nl
Via deze link kun je je uitschrijven voor onze nieuwsbrief.