Het laatste nieuws vanaf de (Belgische) Kust! | Online versie
Kompas Camping

We zomeren door!

Het was al een heerlijke zomer aan de kust tot nu toe! Ook voor de maand augustus zijn de weersvoorspellingen goed en bruist het op en rond de camping van de activiteiten. Boek nu nog de laatste plekjes voor augustus! Of kijk al uit naar het seizoenskamperen 2020...

 

Kamperen met korting!

Tot 1 augustus profiteer je nog van onze zomeractie voor de kampeerplaatsen: tot 10% korting op een verblijf in de periode 17-31 augustus. Wil je een Comfort Lodge huren? Haast je dan want we hebben er nog maar een paar vrij. Check de laatste beschikbaarheid op onze zomerpagina's!

Bekijk deze aanbieding

Seizoensplaatsen 2020

Duurt jouw kampeervakantie op Kompas Camping nooit lang genoeg? Smaakt een verblijf bij ons naar (veel) meer? Dan is een (voor/na)seizoensplaats een goed idee! Zo kom en ga je wanneer je maar wilt. Teken nu al in voor 2020 want het aantal seizoensplaatsen is beperkt!

Bekijk deze aanbieding

 

Nieuws uit Nieuwpoort!

We investeerden in een nieuw energieneutraal hoofdgebouw op Kompas Camping Nieuwpoort. Kom de nieuwe ruimtes (onthaal, brasserie, shop, lounge, binnenspeeltuin en snackbar) ter plaatse ontdekken of bewonder het resultaat van begin tot eind online op onze speciale pagina!

Bekijk deze aanbieding

Activiteiten augustus

Vind je moeilijk jouw weg in het aanbod zomeractiviteiten aan de kust? We hebben de toppers rondom de campings verzameld. Check ook de highlights uit ons eigen aanbod: foodtruck-festivals en optredens (o.a. van Bart Kaëll). Dat is bovenop de animatie van maandag tot zaterdag!

Bekijk deze aanbieding

Contact Contact

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je te gast was op Kompas Camping Westende of Kompas Camping Nieuwpoort. Met onze nieuwsbrieven brengen we je als eerste op de hoogte van leuke nieuwtjes en aanbiedingen.

Jouw privacy is belangrijk voor ons! Wij hebben ons privacybeleid aangepast om te voldoen aan de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Klik hier om ons privacybeleid te lezen.Heb je vragen over ons privacybeleid? Neem dan contact met ons op. Wil je onze nieuwsbrieven niet meer ontvangen? Meld je dan via de uitschrijfoptie onderin de nieuwsbrief uit.

Haachtsesteenweg 579 • Brussel, , 1031 • Belgium • Klik hier om uit te schrijven.