Italiaanse zomer in Haarzuilens 

We kunnen ons écht verheugen op drie Italiaanse feestdagen in Utrecht. En ja, dat kan coronaproof! In overleg met de Veiligheidsregio Utrecht en Kasteel de Haar is het Italië Evenement dit keer wat ruimer van opzet, maar qua aanbod en sfeer is er niets veranderd: we vieren la dolce vita! Met meer dan 200 artiesten, kunstenaars, koks en exposanten laat Italië zich op 11, 12 en 13 september van zijn mooiste, lekkerste en beste kant zien. We bouwen een feestje op de pleinen en terrassen, terwijl je in de stands veel vertrouwds en nieuws uit Italië zult vinden. Het Italië Evenement vormt dit jaar dan ook de feestelijke climax van de zomer. Vier je dit feestje mee?
Italië Evenement, 11 - 13 september 2020, Kasteel de Haar te Haarzuilens van 10.00 - 19.00 uur. Tickets kosten € 14,98 in de voorverkoop, € 17,50 aan de kassa. 

Winnen! ‘A Night at the Louvre: Leonardo da Vinci’

Een nachtelijke privé-tour door de Leonardo Da Vinci tentoonstelling in het Louvre. Exclusieve opnamen van de grootse expositie zijn speciaal voor de bioscoop gemaakt, onder regie van de curatoren van het Louvre zelf. Een unieke mogelijkheid om Da Vinci’s mooiste werken van dichtbij te zien! www.anightatthelouvre.film
Vanaf 16 september exclusief te zien in de bioscoop.  

Wij mogen 5 x 2 bioscoopkaarten verloten onder lezers van Italië Magazine. Kans maken, vul dan hier je gegevens in.

Bezoek gratis de Second Home Beurs

Nieuwsgierig wat er in Italië te koop staat? Om zelf als vakantiehuis te gebruiken of als investering! Kom naar de Second Home beurs, dé start voor een tweede woning. Met het grootste aanbod tweede huizen uit meer dan 25 landen. Tevens is er een interessant seminar programma.
Second Home Beurs, 2 - 4 oktober 2020, Jaarbeurs Utrecht van 10.00 - 17.00 uur.

Lezers van Italië Magazine kunnen zich hier voor hun 2 vrijkaarten registreren. 

Aanbieding

9x Columbus Travel + kookboek ‘delicious. Italië’

Zomerdeal met 60% korting!
 
Abonneer je nú een jaar lang op Columbus Travel voor slechts € 35. Je ontvangt maar liefst 9 edities heerlijke reisinspiratie én het kookboek ‘delicious. Italië’ter waarde van € 29,99 als welkomstcadeau! Profiteer direct

‘Porto Santo’ markt in Santpoort

Bewoners van de regio Kennemerland opgelet: in de week van 14 t/m 19 september wordt Santpoort omgetoverd tot ‘Porto Santo’. Gedurende de hele week hebben alle winkels Italië als thema. Zaterdag 19 september is er een Italiaanse markt met o.a. Italiaanse delicatessen op het gezelligste plein middenin Santpoort. 
‘Porto Santo’/Italiaanse Markt, 19 september 2020 van 10:00-17:00 uur, Broekbergenplein te Santpoort Noord.

Ze zijn er weer!

Bestel voor 1 oktober 2020 en betaal geen verzendkosten.
 
De Italië Magazine Agenda en Scheurkalender voor 2021 zijn vanaf 2 september in de winkel te koop. Bestel ze via onze webshop voor 1 oktober en betaal geen verzendkosten. Als je geabonneerd bent op Italië Magazine ontvang je bovendien een korting van € 3,50 op de reguliere verkoopprijs!  De Italië Magazine Agenda 2021 en Italië Magazine Scheurkalender 2021 kosten elk € 15,95.

Winnen! Bitterzoete honing

In ‘Bitterzoete honing’ neemt chef-kok Letitia Clark je mee naar haar huis op Sardinië. Verlekker je aan de geroosterde aubergines met honing, munt, knoflook en burrata, of geniet van een frisse, pittige salade van selderij, sinaasappel, ansjovis en hazelnoot of malloreddus (de schelpvormige pasta uit de regio) met krab, saffraan en tomaat. Met prachtige fotografie, kleurrijke illustraties en vrolijke anekdotes, is ‘Bitterzoete honing’ een vakantie, een kookboek en een gedroomde levensstijl in de zon in één.
Letitia Clark, ‘Bitterzoete honing’, Fontaine Uitgevers, ISBN 97890595637354, € 32.

Wij mogen 3 exemplaren van dit boek weggeven. Wil je kans maken, vul dan hier je gegevens in.

Facebook
Instagram
Website

U ontvangt deze e-mail omdat u heeft aangegeven (commerciële) e-mails van de diensten en producten van
Credits Media te willen ontvangen of een abonnement heeft op een van onze tijdschriften.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp