Zomerse activiteiten in Duitsland

3 jaren geleden


Text only:

Zomerse activiteiten in Duitsland
 
Beste ,
 
Ook in Duitsland maakt de zomer de komende dagen een doorstart. Ben je nog op zoek naar een korte vakantie? Uit de honderden vakanties op duitsland-reisgids.nl hebben we een paar vakanties geselecteerd die nieuw op de site staan. Voor liefhebbers van de geneugten van het platteland biedt het Oldenburger Münsterland een mooi fietsarrangement. Genieten van de afwisselende natuur kan bij de vulkaan Vogelsberg in Hessen. Füssen in Beieren biedt wandelplezier met uitzicht op Sprookjeskasteel Neuschwanstein. Een luxe stopover in een 5-sterren hotel in Celle is een korte omweg op weg naar het Noorden zeker waard. Of verken op de fiets de groene omgeving van Mülheim.
 
Nog veel meer inspirerende vakantietips vind je op www.duitsland-reisgids.nl.
 
Fijne vakantie!
 
Liesbeth Klerken
 
Fietsen door het Oldenburger Münsterland
Je accu opladen in het landelijke Oldenburger Münsterland op de  300 km lange Boxenstopp-Route. Fietsen door een afwisselend landschap met onderweg meer dan 100 ‚pitstops‘ met een veelzijdig regionaal aanbod.
3 of 7 dagen | vanaf € 119
 
 
Wandelen rond de vulkaan Vogelsberg
Een weekje wandelen zonder bagage op de 115 km lange Vulkanring Vogelsberg in Hessen. Door prachtige bossen, parkachtige heggenland-schappen, langs met mos begroeide basaltblokken, talrijke stroompjes en bergbeken.
8 dagen | L&O| incl. bagagevervoer |vanaf € 339
 
 
Koninklijk wandelen in Beieren
Het sprookjeskasteel Neuschwanstein in Füssen is een van de populairste beziens-waardigheden van Duitsland. Maak kennis met de Allgäu en de lievelingsroutes van Ludwig II, de Beierse koning met een rijke fantasie.
4 dagen | incl. veel koninklijke extra´s | vanaf € 210 p.p.
 
 
Stop-Over in luxe Fürstenhof Celle
Een luxe stopover in het 5-sterren Althoff Hotel Fürstenhof in Celle is een kleine omweg op doorreis Noord- of Oostzee en Scandinavië zeker waard. Incl. diner in het beste Italiaanse restaurant in Noord-Duitsland.
2 dagen | incl. uitstekend diner
 
 
Fietsen in de groene oase van het Ruhrgebied
Het Ruhrdal rondom Mülheim verkennen. De stad geldt als de groene oase van het Ruhrgebied. In de omgeving liggen talrijke fietsroutes. Maak bijvoorbeeld een tochtje over de RuhrtalRadweg of fiets naar de monding van de Ruhr.
3 dagen | incl. fietshuur | vanaf € 199 p.p.
 
 
Tip
Recept voor het ultieme zomerdrankje: Hugo.
 
 
Top 3 van Stadsstranden
 
 
Strandperle in Hamburg
Al meer dan een eeuw kun je hier met je voeten in het zand woelen met uitzicht op de reusachtige containerschepen op de Elbe.
Lees meer...
 
Strandbar Mitte in Berlijn
 
Palmen, oleanders en 200 ton zand zorgen voor mediterrane sfeer midden in Berlijn. Genieten van een glaasje Hugo met uitzicht op de Museumsinsel.
Lees meer...
 
km 689 Cologne Beach Club
 
Zonnen met uitzicht op de Dom van Keulen in de km 689 Cologne Beach Club, direct aan de Rheinterrassen. Heel hip. 
Lees meer...
 
E-mail doorsturen
Stuur deze email door naar een vriend
 
Facebook
 
Twitter
NLConnection Travel Marketing & Communication
www.duitsland-reisgids.nl
info@duitsland-reisgids.nl
Uitschrijven / Gegevens wijzigen
Powered door YMLP

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019