|
|
|
| Yoghurt frist dit superromige toetje met gekaramelliseerde nectarines lekker op. Let op dat gelatine van botten is gemaakt en dit dessert dus technisch gezien niet vegetarisch is. Tip: bindmiddel agar agar houdt de boel net zo goed bij elkaar en is op basis van zeewier. | |
|
|
|
|
|
| Mocht je het even vergeten zijn: 18 juni is het weer Vaderdag! Hoog tijd om je papa, of ieder ander die een vaderrol speelt in je leven, in het zonnetje te zetten. Is die van jou toevallig gek op lekker eten en koken? | |
|
|
|
|
Advertorial | | | Zin Magazine is hét tijdschrift voor de beste tijd van je leven, met inspirerende tips en de mooiste verhalen en interviews. Geniet nu een half jaar van Zin Magazine en ontvang het nieuwste boek van Nicci French (t.w.v. €22,99) cadeau. Bestel 'm snel, OP=OP! | |
|
|
|
Salades, een bijgerecht? Bij delicious. geven we ze graag de hoofdrol. Want welk ander gerecht is zo veelzijdig? Salades zijn echte kameleons en kunnen elk genre aan; klassiek of vernieuwend, van bij ons of juist uit een ander werelddeel, licht of stevig, fris of lekker lauwwarm. Inspiratie genoeg in deze delicious.special, om van salades de held van je menu te maken. Ga dus gauw aan de slag met 1 van de 45 recepten! delicious.SALADES is nu overal te koop of bestel je easy via onze webshop (gratis verzending binnen Nederland)! | |
|
|
|
|
|
| In de Verenigde Staten is hot honey bijna blasé te noemen, waar het pittig-zoete condiment (nee, het is geen opgewarmde honing) al in 2010 rijkelijk werd gedrizzled over pizza’s, ijs, en ricotta sandwiches. Nu – ruim een decennium later – zien we hot honey plots hier opduiken, en wel in een heel onverwachts drankje. | |
|
|
|
|
Meer dan een eenvoudige (buiten)keuken én een zonnig plekje of terras heb je niet nodig om fijn buiten te eten in de zonnige zomermaanden. In dit zonnige juninummer vind je genoeg inspiratie om heerlijk buiten te eten. Genoeg inspiratie voor een zomermaand lang koken uit delicious. delicious.magazine is nu overal te koop of bestel je easy via onze webshop (gratis verzending binnen Nederland)! | |
|
|
|
|
|
| Vakantieland Spanje staat nou niet bepaald bekend om zijn salades, maar wel om zijn fantastische ingrediënten: chorizo, manchego, knetterverse gouden olijfolie, en sherryazijn. Hussel daar wat blaadjes sla doorheen en je weet niet wat je proeft! Dus we vragen het je nog een keer: zin in een ensalada? | |
|
|
|
|
|
| Je hebt echt niet veel nodig om een verrassend gerecht op tafel te zetten. Neem nou deze heerlijke tomatentaart met oude geitenkaas, die maak je met slechts 5 ingrediënten! Easy. | |
|
|
|
|
|
| Naast 37 tropische stranden & prachtige groene heuvels heeft Sint Maarten culinair ook veel te bieden. Het eiland heeft een Frans en Nederlands deel én er wonen nog 120 andere nationaliteiten op the friendly island. Artdirector Manon Suykerbuyk ging op zoek naar de culinaire parels. | |
|
|
|
|
|
| Grootse smaken, kleine vaat: dat is de magie van traybake gerechten en éénpanners. Het vergt wat voorbereiding, maar heb je eenmaal alles aan de pan toegevoegd, of in de oven geschoven, dan is het enkel nog een kwestie van geduld. | |
|
|
|
|
|
|
|