VAKANTIE!
SOLO OP VAKANTIE
Alleen op reis gaan kan heel erg spannend zijn, maar heeft ook heel veel voordelen. Veel mensen twijfelen heel erg of ze deze stap wel durven te nemen. Wij raden het zeker aan om een keer alleen op reis te gaan. Je weet pas echt hoe het voelt als je het echt geprobeerd hebt en alleen reizen brengt veel voordelen met zich mee!
UPGRADE BEMACHTIGEN

Een lange vlucht doet niemand echt goed, maar we hebben het er voor over om de mooiste plekken van de wereld te zien. Een upgrade is dan ook een felbegeerde wens van veel reizigers, maar helaas komt dit niet zo vaak voor. Toch zijn er manieren om toch die upgrade in het vliegtuig te krijgen.We geven je vijf tips! Ben je snel misselijk in het vliegtuig? Dit helpt je om reisziekte tegen te gaan.

UIT & THUIS TIPS

De vakantie staat weer voor de deur. Een heerlijke tijd, helaas ook al te vaak voor inbrekers, die van de afwezigheid van vakantiegangers profiteren om toe te slaan. Enkele tips om dieven buiten te houden. Met temperaturen boven de dertig graden mogen we gerust spreken van een hittegolf. Dat is fijn om van het strand en de zee te genieten, maar het belang van insmeren kan niet genoeg benadrukt worden!

REISAGENDA & REISWIJZER

De zomer is nu echt aangebroken en mocht je nog altijd niet weten waar je heen wilt op vakantie dan is de oplossing in zicht! Zeker wanneer je pas single bent geworden is een vakantie zoeken en boeken niet zo eenvoudig. Wat wil je in deze fase van je leven? Een beetje rust of juist avontuur? De reiswijzer helpt je eenvoudig een keuze te maken en op de reisagenda of bij de lastminute vakanties krijg je vast een lumineus vakantie idee! 

EENOUDERVAKANTIE

Laten we eerlijk zijn; als alleenstaande ouder heb je vaak nét wat meer zorgen dan ouders die nog samen voor hun kinderen zorgen. Ook als het om vakantie gaat. Want in je uppie alles organiseren en regelen voor jezelf én je kinderen dat kan best wel wat kopzorgen opleveren. Daarom zijn er gelukkig vakanties speciaal voor eenoudergezinnen zodat jij met de kids ook van je vakantie kunt genieten!

SINGLEREIZEN

Singlereizen worden met de dag populairder en dat is niet voor niets! Krijgt je partner geen vrij of is hij/zij niet geïnfecteerd met het reisvirus? Dat kan. Ook is het tegenwoordig steeds lastiger om je agenda met een vriend(in) af te stemmen. Dan moet je het nog eens worden over de bestemming en eigenlijk is het toch ook heel fijn om je eigen plan te kunnen trekken? Tijdens singlereizen ervaar je enerzijds de gezelligheid van de groep, anderzijds heb je genoeg individuele vrijheid.