Zon, pollen en heerlijk eten lezer!

1 jaar geleden


Text only:

Preview tekst Preview tekst Bekijk de webversie Lekker Leven Tips  

Beste lezer,

Ik zit deze nieuwsbrief te maken met een kopje koffie in de tuin, wat een zaligheid dit weer! Wij kunnen er enorm van genieten, maar die pollen... De berkenpollen vliegen in het rond en over een paar weken gaan de grassen ook weer bloeien. 

Voor mensen met eczeem is het zonnetje vaak wel erg fijn, de zonnestralen zorgen voor een rustigere huid. Let wel op met smeren, veel zonnebrand bevat parfum wat natuurlijk heerlijk ruikt, maar niet door iedereen goed verdragen wordt! Brigitte van de website Parfumvrij heeft een aantal fijne producten die géén parfum bevatten, misschien even een kijkje nemen? Ik heb zelf zonneallergie en mijn huid doet het erg goed met de producten van Ultrasun... In deze blog heb ik daar meer over geschreven. Heb jij ook een product waar je heel blij mee bent? Laat het ons even weten! 

FoodFirst Network

In de vorige nieuwsbrief vertelde ik al over FoodFirst Network. Een voedselallergie betekent natuurlijk niet dat je allergisch bent voor lekker eten, dus daarom hebben ze heel veel heerlijke, gezonde recepten voor jou samengesteld.

Dit recept staat vanavond op mijn tafel, ik ruik het al bijna :) 
Mocht je net zo enthousiast zijn als ik over hun recepten, en wil je ook inspiratie op doen? Aanmelden gaat supereenvoudig, klik hier onder op de link! 

Laat even weten wat jou favoriete recept is want dan ga ik dat van de week ook maken! 

Lees meer... De 9 meest gestelde vragen over hooikoorts

Ook zo klaar met snotteren, kriebels, jeukende ogen en neus, traanogen, niesen etc? Dat kan ik me helemaal voorstellen! We delen hier de meest gestelde vragen die wij krijgen over hooikoorts met je.

Lees de vragen hier

Een allergie voor insectengif kan zich op allerlei manieren uiten. Gelukkig zijn er verschillende manieren om de diagnose te stellen en de allergie te behandelen, echter weten veel mensen dat niet. Help daarom mee aan een betere informatievoorziening over insectengifallergie, ook als je niet allergisch bent!

Doe mee, ook als je het niet hebt! 
Vergoeding Zelfzorgprogramma's

We hebben op dit moment maar liefst zes zelfzorgprogramma’s die je zelf, of samen met de behandeling van je diëtist of arts, kunnen helpen om snel van je klachten af te komen en te begrijpen waar ze vandaan komen.

FODMAP arm dieetSIBO (te veel bacteriën in je darm) dieet bij PDSGluten- en Lactosevrij dieetHooikoorts ManagementHistamine OvergevoeligheidFructose Overgevoeligheid

Het leuke is dat veel zorgverzekeraars gezondheidscursussen of preventieve cursussen vergoeden vanuit de aanvullende verzekering. Dat is fijn, want dan gaat het niet van je eigen risico af! En kunt ook gewoon je diëtist blijven bezoeken, dat komt uit een ander potje.

Lekker Leven Lidmaatschap

Meer kennis over je aandoening geeft vrijheid. Daar zijn wij bij Allergieplatform van overtuigd. Niet voor niets is ons motto 'Lekker Leven met Allergie'!

Wij zijn er voor jou! 

Sinds onze oprichting in 2004 werken we continu aan het verbeteren van kennis rondom allergie. Niet alleen bij mensen die een allergie hebben, maar ook bij zorgprofessionals, horeca en het grote publiek. Met jouw steun hebben we grote stappen kunnen zetten!

Bovendien als je je nu aanmeld krijg je als je de Allergiebeurs bezoekt een leuke goodybag! Lidmaatschap kost 5 euro per maand en kan op elk moment opgezegd worden. 

Ik word ook Lekker Leven Lid! 

Graag tot snel!
Marloes Collins, namens het team van Allergieplatform.nl 

 

Allergieplatform.nl
Postbus 244
3340 AE H.I. Ambacht
info@allergieplatform.nl

         

stuur deze e-mail door| voeg mij toe aan je adresboekmijn gegevens wijzigen | afmelden nieuwsbriefAllergiesupermarkt.nl

Categorieën: Gezondheid | Welzijn
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019