Nieuwsbrief van 2-5-19 6:55:00
Online bekijken

Themanieuwsbrief Zonne-energie

Het beste onder de Hollandse zon heet ELSUN

De aanschaf van zonnepanelen en toebehoren is een flinke investering die over een periode van meerdere jaren terugverdiend moet worden. Dan ga je op zoek naar zekerheden, voor nu en tijdens de levensduur van je systeem. Zekerheid over kwaliteit, over opbrengsten en goede garanties. Dat is wat ELSUN biedt.

EPC 0,4 of direct naar BENG? Maak het mogelijk met Unidek SolarPower

Unidek SolarPower heeft het meeste weg van een indaksysteem, maar gaat verder dan dat. Een traditioneel indaksysteem wordt doorgaans op de bouwplaats tussen de dakpannen aangebracht. Unidek SolarPower wordt als compleet prefab dakelement naar de bouwplaats getransporteerd en daar verwerkt.
Bezoek de themapagina Zonne-energie voor meer informatie

Zonne-energiesysteem en groendak ZinCo Solarbasis SB 200

Met Solarbase® biedt ZinCo een innovatief systeem dat zorgt voor een combinatie van zonne-energiesystemen met een duurzaam functionerende groendak. De aluminium grondramen zorgen voor de perfecte hoek waaronder de panelen komen te liggen. Tegelijkertijd zorgen deze ervoor dat de panelen hoog genoeg van het groendak worden getild zodat de schaduw op de beplanting tot een minimum wordt beperkt.

Een ENERGIEDAK van Leven op Daken

Eindelijk is investeren in zonne-energie niet alleen investeren in duurzaamheid maar ook een financiële investering met inmiddels meer dan 6- 7% rendement. Door de steeds gunstigere productie van kristallijne PV-zonnepanelen, amorfe PV-panelen en de Leven op Daken Dakcollector zijn hogere opbrengsten dan ooit tevoren mogelijk (ook zonder subsidieregelingen).

Solar Energie dakpannen

Nelskamp ontwikkelde geïntegreerde en samengevoegde systemen om zonne-energie met dakpannen te combineren, zowel voor warm water als voor elektriciteit. Zonne-energie opvangen via het hellend dak is interessant maar de wens is om de functionaliteit én de esthetica van het pannendak te bewaren.

Riverclack Solar daksystemen, fotovoltaïsche daksystemen op felsdaken

Een dak waarop zonnepanelen worden geïnstalleerd moet ten minste zo lang mee gaan als de levensduur van de zonnepanelen, om zowel milieu- als kostentechnisch goed te renderen. De levenslang gegarandeerde eigenschappen van Riverclack felsdaksystemen, gecombineerd met Riverclacks slimme bevestigingsoplossingen voor zonnepanelen, zorgen voor een totaal betrouwbare oplossing die de energiekosten van het gebouw jarenlang zal verminderen.

Caleffi stuurt op hernieuwbare energie

Caleffi is 50 jaar actief in het fabriceren van onderdelen/appendages voor de centrale verwarming en hoort bij de belangrijkste fabrikanten op internationaal niveau. Ook op het gebied van alternatieve energie levert Caleffi onderdelen voor toepassingen voor zonne-energie, geothermische installaties en biomassa.

NBD Themapagina Zonne-energie

Ben je op zoek naar zonnepanelen of zonnecollectoren? Of ben je op zoek naar productdetails of achtergrondinformatie? Wil je een keuze maken uit meerdere leveranciers van zonnepanelen en zonnecollectoren? NBD-Online probeert je verder te helpen. Hier vind je de laatste trends in zonne-energie, innovaties vanuit de fabrikant, bouwkundige informatie en nog meer interessante blogs en artikelen.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.
 <