Wordt de mail niet goed weergegeven? Bekijk hem online.
 
A.W.Bruna Uitgevers
 
Tw   Fb   Pin   Insta
 
 
   
 
ROMANS DIE JE LATEN HUILEN VAN HET LACHEN
 
 
Vlijmscherp, grappig én herkenbaar
 
Ze zeggen dat ongeluk altijd in drieën komt. Voor de zussen Lyn, Cat en Gemma Kettle is dit in het jaar dat ze 33 worden niet anders. Tijdens een etentje worden onthullingen gedaan en dingen uitgesproken die niet meer terug te nemen zijn…

‘Grappig en dramatisch, met sprankelende personages. Een traktatie.’ – Sunday Mirror
 
 
meer info
 
fragment
 
Een schaamteloos, grappig verhaal
 
Het leven van Ellie loopt niet bepaald zoals gepland. Ze haat haar baan, haar vrienden beginnen allemaal te settelen en zich voort te planten, en haar huisgenoten zijn ronduit bizar. Sommigen zullen Ellie omschrijven als een ‘hot mess’. Maar wie heeft wél alles perfect voor elkaar? 

‘Hilarisch. Meteen naar rechts swipen voor Hot mess.’ – Grazia
 
 
meer info
 
fragment
 
 
 
   
 
 
 
 
‘Invloedrijk romandebuut.’ – de Volkskrant
 

Hazal Akgündüz is zeventien. Ze is in Berlijn geboren. Er werd haar beloofd dat ze alles kon worden wat ze maar wilde. Maar steeds opnieuw moet ze opboksen tegen vooroordelen en discriminatie. Tot op een nacht een Duitse student haar uitdaagt en alle opgekropte frustratie losbreekt. Dronken duwt ze hem voor de metro. Hazal vlucht naar Istanbul, haar zogenaamde roots, waar ze nooit eerder is geweest. Ze voelt geen berouw.
 

Ellebogen is een urgent, gewaagd en onverzoenlijk verhaal over de woede van een migrantendochter in een Europa waar ze zich nooit helemaal thuis voelde.

 
meer info
 
leesfragment
 
 
 
 
 
   
 
 
een muzikale avond met zafón
 
Carlos Ruiz Zafón, bekend van o.a. de bestseller De schaduw van de wind, presenteert op 13 november 2017 zijn nieuwe roman Het labyrint der geesten in Het Concertgebouw in Amsterdam.

In een geanimeerd gesprek (in het Engels) over de grote finale van zijn vierluik zullen ook zijn schrijverschap en liefde voor muziek aan bod komen. Aan de hand van door hem gekozen filmmuziek en een eigen compositie voert hij ons naar die magische wereld waar literatuur en muziek samenkomen.

Wil jij erbij zijn? Koop dan snel je ticket!
 
kaartverkoop
 
Zafón op tournee
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
A.W.Bruna Uitgevers
 
Uitschrijven  |  Pas je instellingen aan
Copyright © 2017 A.W. Bruna Uitgevers - Alle rechten voorbehouden.
Je ontvangt de lezersnieuwsbrief van A.W. Bruna Uitgevers.

www.awbruna.nl  |  www.uitgeverijsignatuur.nl