Indien je deze e-mail niet goed kunt lezen klik je hier.
 
Header
 
Zwitserland Toerisme gastland Bike MOTION 2018
 
Prachtige alpencols, ruige trails in de bossen en een pitoresk landschap. Niet voor niets is Zwitserland dit jaar themaland van Bike MOTION. Op het event proef je overal de Zwitserse cultuur: Alpenhoorblazers, terrassen met Zwitserse specialiteiten en fietsen testen tegen een Zwitsers decor. Bovendien maak je in de grand tour of Switserland kans op een hele mooie reis naar dit alpenland. Laat je inspireren door dit prachtige land en koop nu je kaartje met korting. Je betaalt nu 12,50 i.p.v. 16,- aan de kassa.


Zwitserland Fietsland

Met meer dan 12.000 kilometer bewegwijzerde fietspaden: op zich een indrukwekkend getal. Waar anders dan in Zwitserland vinden toerfietsers, wielrenners en e-bikers zoveel landschappelijke en culturele afwisseling in zo'n relatief klein gebied?

Lees meer
 
 
 
Topontmoetingen van de legendes
Met fietsicoon Bruno Risi via Furka, Nufenen en Gotthard.

De Alpenpassen rondom de Gotthard zijn door steen gesymboliseerde mythes: ze hebben een vaste plaats in de Zwitserse geschiedenis – en laten het hart van iedere wielrenner sneller kloppen. Hen te bedwingen betekent strijd, lijden en verlossing. Zelfs voor de voormalige wielrenner Bruno Risi.
 
 
 
"Op wielen voel ik me vrij"
Profwielrenner René Wildhaber ontwerpt de trails op de Flumserberg.

Idyllische boerderijen, groene weiden, het adembenemende uitzicht op het Walenmeer en de Churfirsten: dit alles heeft Johanna Spyri ooit geïnspireerd voor haar roman 'Heidi'. Nu, meer dan 100 jaar later, begint een nieuw hoofdstuk: de Flumserberg wordt fietsbestemming.
 
Lees verder button bg
 
 
Lees verder button bg
 
 
 
Mountainbiken in het Verzascadal
Het hogere Verzascadal is een bijna vergeten plekje van Zwitserland. Hier toont zich Ticino, het zuidelijke kanton, echter van zijn meest oorspronkelijke zijde. De mountainbike is heel geschikt om deze afgelegen regio te verkennen. De tocht start in het pittoreske dorpje Brione met zijn historische stenen huizen. Je kunt hier het beste een postbus met fietsendrager nemen. Op die manier kan de tocht worden verlengd door het hele Verzascadal terug naar Locarno. De Alta-Verzasca-route verloopt aanhoudend geaccidenteerd naar Sonogno.
 
 
Lees verder button bg
 
 
 
 
Ride the Alps

Zwitserse wegen lopen door adembenemende berglandschappen en over fabelachtige Alpenpassen. De evenementenreeks “Ride the Alps” maakt een sensationele fietsbelevenis mogelijk: op geselecteerde data zijn bepaalde wegen van de pas exclusief gereserveerd voor fietsers. Goede reis!
 
 
 
Een handige combinatie: Met de trein en boot op fietstoer
Je fietsvakantie verrijken met trein- en boottrajecten met het mooiste uitzicht en steeds je fiets bij de hand hebben? Het volgende voorbeeld van de Rijnroute, etappe 6 tussen Kreuzlingen en Schaffhausen, laat zien hoe zo'n vakantie in Zwitserland verloopt en dat nu precies die combinatie je een onvergetelijke tijd oplevert. Op de Rijnfietsroute, etappe 6 van Kreuzlingen naar Schaffhausen, fiets je langs fraaie vakwerkhuizen en prachtige tuinen
 
Lees verder button bg
 
 
Lees verder button bg
 
 
 
Grand tour of Switzerland op Bike MOTION
Themaland Zwitserland kent vele gezichten. Besneeuwde toppen, diepe dalen, meren, maar ook zacht glooiende landschappen en kabbelende rivieren. Maak kennis met die enorme diversiteit en volg de 'Grand Tour of Switzerland', die dwars door de Jaarbeurshallen loopt tijdens de Fiets en Wandelbeurs, E-bike Xperience en Bike MOTION. Onderweg geniet je van adembenemende landschappen. Vergeet niet je 'Zwitserland-paspoort' op te halen bij de ingang, die af te stempelen bij de stempelposten en te deponeren in de aangewezen melkbussen. Je maakt dan kans op het winnen van een reis naar Zwitserland, zodat je jouw eigen 'Grand Tour of Switzerland' kunt maken!
Lees verder
 
 
 
 
Koop je tickets voor Bike MOTION met korting
Begint het al te kriebelen? Kom naar Bike MOTION, koop hier nu je kaartje met korting en volg de Grand Tour of Switzerland tussen 2 en 4 maart. Bike MOTION vindt tegelijk plaats met E-bike Xperience en de Fiets en Wadelbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Met één ticket heb je toegang tot alle drie de events!
 
Koop je kaartje met korting button bg
 
 
 
     
 
Zet Bike MOTION in je agenda
 
Vrijdag 2 maart
 
 
Zaterdag 3 maart
 
 
Zondag 4 maart
 
 
 
 
 
     
 
     
 
Ga gelijk naar
 
Website
 
 
Ticketinformatie
 
 
Activiteiten
 
 
 
 
 
     
 
Partners
 
  NS      
 
   
 
 
Volg ons en praat mee op social media
 
Facebook   Twitter  
 
 
  footer top
Privacystatement   Disclaimer   Contact
© 2018 Jaarbeurs
Jaarbeurs
 
U ontvangt deze mailing op newsletter@newslettercollector.com als relatie van Jaarbeurs
Wilt u een adreswijziging doorgeven? Klik dan hier.

Stelt u geen prijs op deze e-mailings?
Klik dan hier om af te melden.